sorunu çok iyi idrak ettim. devletin apo köpeğiyle muhatap olmasının tek sebebi askeriyeye olan güvensizlikten kaynaklanıyor.
irandaki pejak türkiyedeki pkk den daha kuvvetli ama iranda askeriye hükümetin emrinde olduğu için pejak iran'ı çok fazla etkilemiyor. abd ve israil irandaki pejaka yardım ettiklerini açıkladılar, yine de iranda bi halt edemiyor sizin köpekler!
ben BDP ye güvenmiyorum ki? BDP nin Kürt sorununda samimi davranacağına da inanmıyorum. eğer bdp gerçekten kürtlerin temsilcisi olsaydı kürtler içerisinde en fazla oyu AK Parti almazdı. BDP tam olarak kürtleri temsil etmiyor. dolayısıyla emine aynaymış, demirtaşmış, aysel tuğlukmuş... ben bunlar gibi düşünmek zorunda değilim. benim gibi düşünen milyonlarca Kürt, bunların davranışlarını tasvip etmiyor, bu yüzden kürt sorununun çözümünde belli bir ideolojiye saplanıp kalmış, solcu mu milliyetçi mi, terörist mi ne b*k olduğu belli olmayan bir partinin ülkemizdeki 2. büyük etnik kökene sahip insanların tümünü temsil etmesi beklenemez.
Konu M.Atilla tarafından (11-06-2010 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir..
|