Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2010, 21:41   #56
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi

vah vah.. pkk için "köpekler" deyişim mi zoruna gitti ?

o sözü ben süzgeçten geçirip de söyledim, yoksa normalde o lafla yetinemem ben

ne deseydim ? imamları katleden, dine küfreden, kendi ırkına en büyük zulmü eden, iş makineleri yakan, bebekleri katleden, kürt olmayanlarda Kürt nefreti oluşturan, bölücü, aşağılık, namussuz ve şerefsiz İsrail taşeronluğu yapan bir örgüt için ne diyeyim? kusura bakma ben insanım ve böyle hayvandan aşağılık kişiler için haketmedikleri düzgün bir üslubu kullanamam.

BDP li belediye başkanlarının çoğu da özellikle KCK operasyonuyla tutuklanan BDP li yöneticiler pardon BDP li teröristler en ağır cezaya çarptırılmalı. Şimdi bazı kişiler kalkıp diyebilir, BDP empoze edilmeye çalışıyor ama öyle değil. BDP ülke tarihimiz boyunca görmediği hoşgörüyle karşılaşınca fazla şımardı.

mesela kendi ilimin belediye başkanı için söyliyeyim. nejdt atalay KCK operasyonuyla tutuklanan batman belediye başkanı. neden tutuklandı ?

apo'nun yakalanış tarihimiydi neydi, onu protesto etmek için pkk lı teröristlerle konuşmuş adam. emretmiş: ildeki tüm dükanları kapattırın, kapatmayan esnafın camlarını indirin, yakın yıkın... Yahu kendi ilinin, kendi ırkının zararını düşünen adamın partisi için ben ne diyeyim ? kendi halkını düşünmüyor. 2 haftada bir millete kepenk kapattırıyordular, huzur bırakmadılar. kürt şehirlerinin gelişmesini önlemek için ellerinden geleni yapıyorlar. çünkü onlar da farkındalarki Kürtlerin refah seviyesi arttıkça teröre pirim azalacak, bu yüzden Kürtleri baskı altına tutmak, gelişmelerini engellemek için çabalıyorlar. kötü niyetli olan herkesin canı cehenneme.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla