11-06-2010, 14:27
|
|
|
|
Alıntı:
TYH Nickli Üyeden Alıntı
Devrim oldu da noldu o kefenler şimdi kadınların başında,zorla hemde..İranı anlayamıyorum;hem dinimiz için gurur kaynağı adamlar gerçek anlamda mücadele ediyorlar gavurla diyorum ama öteki yandan yönetim biçimleri,baskıcılıkları ve bu baskının yol açtığı ahlak çöküntüsü beni kızdırıyor..Allah hepimize doğru yolu bulmayı nasip etsin.Herşeyin fazlası zarar derler ya aynen öyle
|
Bak halkın pek derdgi yok gibi...
ne dersin hala meydanlarda...
bak iran devriminin kutlaması sırasında bir görüntü...
Fazlası yada azı söz konusu değil...
İranda bir çok kadın kötü örtünme denen saçlarının önü açık şekilde örtünüyor...
İlk fırsatta türkiyeye gelip açılıp saçılanları var...
Örtünme dinimizin emridir ne mutlu bunu uygulatabilen bir ülkeye...
travestiliğin,eşcinselliğin,zinanın serbest olduğu bir ülkede yaşamaktansa baskıcı dediğiniz iranda yaşamayı yeğlerim...
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı
Anca boşa esip gürle icraata geldimi 0 vururuz yıkarız kırarız ee hani nerdesin bak israil hala terör estiriyor nerdesin ey nejad..
|
zaten sadece gürledikleri için yaptırım altındalar...
Tarihleri ambargo dolu...
Ahmedinejat ve iran siyonizm ve amerika için en büyük tehdit...
En son filistine yolladıkları 13 tır silaha el koydu siyonist rejim...
Ahmedinejat hamas yönetimiyle ve hizbullahla sürekli irtibat halinde İSlam dünyasında vahdeti güçlendiriyor...
Bence daha 9 şehidimizin hesabını bile soramadan başkalarına laf atmak komik olur...
Alıntı:
Iceshield Nickli Üyeden Alıntı
Bu İranlılar fırsatı olsa bizi vurur.Ne İsraili ! Osmanlı'nın yıllarca savaştığı değil mi bunlar ?
|
Saçma konuşma arkadaşım...
ne fırsatı bekliyor bi söylesene...
askeri gücümü yok nükleer gücümü yok...
1639 dan beri iranla savaşmıyoruz git bir tarih oku istersen...
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
İrana Amerika konusunda söylenebilecek tek bir şey var oda "Rahmetlide öyle diyordu( Saddam Hüseyin ) " denilebilir.
|
Amerikanın irana gözü kesse ıraktan önce irana saldırırdı...
Ama yemez...
Kuklası saddamın ülkesi dururken irana saldırmak yürek ister...
|
|
|
|