11-10-2010, 17:55
|
|
|
Vergidir askere gitmek.Yarına hazırlıktı,emniyete almaktır ülkeyi ve kendisini.Harp sanatını öğrenmek herkesin hakkı,herkese mecburi,terör olsada olmasa da herkes bilmeli,hatta olası savaş durumunda kadınların ne yapması hakkında gerekli bilgiyi de kadınların alması gerekir ki malesef bu yok ülkemizde.
Başlık zaten en baştan ofsayt,sanki TSK bünyesinde herkes Türk,pkk bünyesinde herkes Kürt.Bir Türk Kürt çatışması varmış gibi lanse edilmiş.
Oysa biz 17 kişiden oluşan tim dik,bunların 5'i doğu ve güneydoğudan kişiler.Bir tanesi koruyucu geleneğinden gelen aileden,bir çok akrabası şehit olmuş Vanlı bir kardeşimdi,hepimizden daha hazırlıklı göreve çıkardı kendisi.
Bölük komutanımız güneydoğuluydu,bizim TİM'in 3 komutanı vardı,TİM komutanından sonra yetkili olan 1. unsur komutanımız Tunceli'liydi.
Ben burada Türklerden oluşan bir unsur göremiyorum.
Vanlı dediğim insan da çok kavgaya kalkıştı bazıları tarafından,istese konuda ki kişi nasıl yunusların kendisini dövdüğünü öne sürüyorsa bu Vanlı'da kendisine söylenen sözleri öne sürebilirdi vicdanı redçi olabilirdi.
Öne sürdüğü şey,bahanesi bu değil,aksine benim ona bakış açım ve benim gibi ona bakanların bakış açısı oldu,görevine devam etti,bahanelerle biryerlere kaçmadı.
Sanki herkes en uç mevzilere gönderiliyor 
Gülüyorum valla 
Deli dumrul ne güzel demiş.
Konu Hüdaverdi tarafından (11-10-2010 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir..
|
|
|