Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2010, 13:02   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
Alıntı:
Osmanlıca yazma-okuma dersi alacağım. Ama sakın bunu gericilik olarak yazmayın. Keşke Arapçayı da bilseydim
Yok efendim siz Osmanlıca ve Arapça öğrenirseniz gerici olurmusunuz hiç...o yaftalama sizlerin ağzınızdan sizin görüşünüze ters insanlar için sizin malzemeniz olmuş bir kere bizim ne haddimize...

Alıntı:
-Eşinizin Masonluktaki derecesi nedir?
Onu kendisine sormak lazım. Açık olsunlar. Tam bir erkek kulübü. Lionslar, rotayrenler daha farklı
Bu ne şimdi sayın Arıtman soruya verdiğiniz cevaptan hiçbirşey anlamadım...çok çelişkili çok...

Alıntı:
21 yıl önce Karşıyaka'da belediye meclis üyeliği ile başladım. Özal soktu siyasete.
Rahmetli Özal'ın mekanı cennet olsun da hiç iyi etmemiş hemde sosyal demokratmış kendisi Özalıda uyarmış

Alıntı:
İzmirlinin bölünme ve parçalanma korkusu var. İkincisi, cumhuriyet rejimine bağlı insanlarız; laik yaşam biçimi, hukuk devleti ve demokrasi için de kaygı duyuyoruz
Ah İzmir ah..bu bölünme parçalanma hissini en sessiz ve zahmetsiz yaşayan şehir..

Alıntı:
Bugün bazı köşe yazarları, gazeteciler, bazı akademisyenler CHP'nin bazı oklarını kırmak istiyorlar; ama kıramayacaklardır. Buna taban izin vermeyecektir.
Kendi içinizde oklarınızı kırmayında...herbiriniz bir dalına asılıp dururken eskittiğiniz oklar kırılmak üzere..

Alıntı:
CHP kendi tabanının duyarlılıklarını dikkate almak zorundadır. Siz laiklikten taviz verirseniz, laikliği önemseyenlerden oy alamazsınız. Siz milliyetçilik okundan taviz verirseniz, oy kaybedersiniz.
Sorun yapmayın 1000 yılda geçse sizin zihniyette katre gelişme olmaz...kafanız gömülü kumun içinde kaldı..Kılıçtaroğlu kendisini korkutmuş anlaşılan...CHPher zaman belli süreler için geçiçi maskeler kullanmıştır sayın Arıtman müsterih olun..

Alıntı:
Yüzde 70 başını örtüyor, eğer türban serbest olursa ertesi gün o yüzde 70 başını örtüp gelecektir, çünkü o aile kızın başını açmasına izin vermeyecektir.
Buda sizlerin halkın değer yargılarına bakışınızın korkularınızla nasıl bütünleştiğinin göstergesi

Sonuç aşikar söylemeye ne hacet....Canan Arıtman ve değişim mi

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla