11-11-2010, 13:02
|
|
|
Alıntı:
Osmanlıca yazma-okuma dersi alacağım. Ama sakın bunu gericilik olarak yazmayın. Keşke Arapçayı da bilseydim
|
Yok efendim siz Osmanlıca ve Arapça öğrenirseniz gerici olurmusunuz hiç...o yaftalama sizlerin ağzınızdan sizin görüşünüze ters insanlar için sizin malzemeniz olmuş bir kere bizim ne haddimize...
Alıntı:
-Eşinizin Masonluktaki derecesi nedir?
Onu kendisine sormak lazım. Açık olsunlar. Tam bir erkek kulübü. Lionslar, rotayrenler daha farklı
|
Bu ne şimdi sayın Arıtman soruya verdiğiniz cevaptan hiçbirşey anlamadım...çok çelişkili çok...
Alıntı:
21 yıl önce Karşıyaka'da belediye meclis üyeliği ile başladım. Özal soktu siyasete.
|
Rahmetli Özal'ın mekanı cennet olsun da hiç iyi etmemiş hemde sosyal demokratmış kendisi Özalıda uyarmış
Alıntı:
İzmirlinin bölünme ve parçalanma korkusu var. İkincisi, cumhuriyet rejimine bağlı insanlarız; laik yaşam biçimi, hukuk devleti ve demokrasi için de kaygı duyuyoruz
|
Ah İzmir ah..bu bölünme parçalanma hissini en sessiz ve zahmetsiz yaşayan şehir..
Alıntı:
Bugün bazı köşe yazarları, gazeteciler, bazı akademisyenler CHP'nin bazı oklarını kırmak istiyorlar; ama kıramayacaklardır. Buna taban izin vermeyecektir.
|
Kendi içinizde oklarınızı kırmayında...herbiriniz bir dalına asılıp dururken eskittiğiniz oklar kırılmak üzere..
Alıntı:
CHP kendi tabanının duyarlılıklarını dikkate almak zorundadır. Siz laiklikten taviz verirseniz, laikliği önemseyenlerden oy alamazsınız. Siz milliyetçilik okundan taviz verirseniz, oy kaybedersiniz.
|
Sorun yapmayın 1000 yılda geçse sizin zihniyette katre gelişme olmaz...kafanız gömülü kumun içinde kaldı..Kılıçtaroğlu kendisini korkutmuş anlaşılan...CHPher zaman belli süreler için geçiçi maskeler kullanmıştır sayın Arıtman müsterih olun..
Alıntı:
Yüzde 70 başını örtüyor, eğer türban serbest olursa ertesi gün o yüzde 70 başını örtüp gelecektir, çünkü o aile kızın başını açmasına izin vermeyecektir.
|
Buda sizlerin halkın değer yargılarına bakışınızın korkularınızla nasıl bütünleştiğinin göstergesi
Sonuç aşikar söylemeye ne hacet....Canan Arıtman ve değişim mi 
|
|
|