Konu
:
Kâğıthane İlçesi
Tekil Mesaj gösterimi
11-15-2010, 11:05
#
10
Kullanıcı Adı
merve
Alıntı:
BeDeVİ
Nickli Üyeden Alıntı
MHP ye oy vermenizin sebebi nedir acaba. Mehape li adayın Sivaslı olması olabilir mi? Kağıthane de yoğun bir Sivas lı nüfus var ve belediye başkanlığının Sivas lı bir isimde olması arzulanıyor. Geçen yerel seçimde de Sivas lı bir çok derneğin bu yüzden Akparti yi desteklemediğini biliyoruz. Sizin sebebinizi de merak ettim doğrusu.
Yok canım daha neler
Ben oyumu öyle her Sivaslıyım diyene vermem
Sevmem zaten Sivaslıları (diyeceğim olmayacak şimdi
)
Neyse konuya dönersem eğer MHP li aday Sivaslı değildi tabiki öyle saçmalık olur mu yahu
Yani dışarıdan bakınca o kadar salak mı gözüküyorum
Yok Sivaslıysa oy veririm Trabzonluysa vermem falan dememi beklemiyorsunuz herhalde. Mhp ye oy verme sebebim tabiki Belediye Başkanlığı için uygun bulmamdan ileri geliyor. Oturduk konuştuk adamla (benim babam esnaf, malum esnaf ziyaretleri sırasında sohbet muhabbet) akıllı uslu bir adam. Yapacaklarıdan falan bahsetmişti o zaman babamın bir kaç şikayeti vardı onları dinleyip, onayladı. Bu konuda çalışmalar yapabileceğini söyledi ve en önemlisi güven verdi. Zaten babamla önceden tanışıyorlarmış bende tanımış oldum kendisini. Sonra babamla oturup analiz ettik adamın konuşmalarını sonuç olarak biz MHP ye ablam annemde Ak PArtiye verdi ve onlar kazandı.
Fazlı Kılıç ın Belediye Başkanı olmasıda sadece Ak Partili olmasından kaynaklanıyor. Hizmet falan ettiği yok sinir oluyorum
merve
Açık Profil bilgileri
merve nickli üyeye özel mesaj gönderin
merve - Daha fazla Mesajını bul