Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
aslinda ben celismiyorum, celisen müslümanligi tam olarak bilmeyenlerdir, nüfus kagidinda müslüman yazip dinden bihaber olanlardir..
evet her dinin, irkin, mezhebin iyisi ve kötüsü vardir ama biz olaya genel cercevede bakarsak din asla bir teferruat degil ana ögedir ama irk bir teferruattir cünkü bir kisi dinini degistirebilir, secebilir ama irk tamamen Allah vergisi bir durumdur o acidan irkinlla övünmek, böbürlenmek bana cok absürd geliyor..
kaldiki peygamber efendimiz veda hutbesinde irkciligi, kavimciligi ayaklar altina almistir o acidan olaya daha genis pencereden bakalim..
birde üstadim paylasimlarinizi, yorumlarinizi okuyorum sizde bir milliyetci hava seziyorum kisise bir soru sormak isterim size göre mhp ile ak parti arasindaki fark nedir neden mhp degilde ak parti?
|
Övünme meselesini bence yanlış yorumlamışsın tarihimle övünüyorum ben tarihimi övüyorum yüceltiyorum yani şöyle örnek vermeye çalışacak olursak mesela Osmanlı imparatorluğu savaşa giderken Türk milleti türk milleti diye gidiyordu değil mi ? Sizce Osmanlı imparatorluğu'da ırkçılık yapmışmıdır ? Milliyetçi bi görüşe sahip olduğum doğrudur fakat bu AK Partiyi seçmeme engel değildir bana soracak olursan şu an siyaset arenasındaki en milliyetçi parti akpartidir çünkü atp'sinden tut mhp'sine bbp'sine kadar hiç bir partide liderde ben icraat göremiyorum.. Eğer milliyetçi ve maneviyatçı cepheyi birleştirip ayakta tutabilecek bir insan olursa her zaman arkasında olmaya hazırım fakat bunu yapabilecek tek insan malesef aramızda değil.. Senin ve benim milliyetçilik çizgimiz çok farklı sanırım örneğin hocaefendi benim için günümüzün en büyük Türk milliyetçilerindendir çünkü şu anda bile ülkemizde milliyetçi takılanların %1'ini bile yapamacağı şeyler yapmıştır ve yapmaktadır ben icraata bakarım lafa değil .