Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-21-2010, 22:47   #5
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Övünme meselesini bence yanlış yorumlamışsın tarihimle övünüyorum ben tarihimi övüyorum yüceltiyorum yani şöyle örnek vermeye çalışacak olursak mesela Osmanlı imparatorluğu savaşa giderken Türk milleti türk milleti diye gidiyordu değil mi ? Sizce Osmanlı imparatorluğu'da ırkçılık yapmışmıdır ? Milliyetçi bi görüşe sahip olduğum doğrudur fakat bu AK Partiyi seçmeme engel değildir bana soracak olursan şu an siyaset arenasındaki en milliyetçi parti akpartidir çünkü atp'sinden tut mhp'sine bbp'sine kadar hiç bir partide liderde ben icraat göremiyorum.. Eğer milliyetçi ve maneviyatçı cepheyi birleştirip ayakta tutabilecek bir insan olursa her zaman arkasında olmaya hazırım fakat bunu yapabilecek tek insan malesef aramızda değil.. Senin ve benim milliyetçilik çizgimiz çok farklı sanırım örneğin hocaefendi benim için günümüzün en büyük Türk milliyetçilerindendir çünkü şu anda bile ülkemizde milliyetçi takılanların %1'ini bile yapamacağı şeyler yapmıştır ve yapmaktadır ben icraata bakarım lafa değil .
Bunu yapabilecek tek insanı merak ettim ?
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla