Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-25-2010, 12:19   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
önce likle sevmek konusu iman etmedikçe cennete girmezsiniz,birbirinizi sevmedikçede tam iman etmiz olamassınız hadisi yeterlidir..tehdite gelince kim kazanır dersin.forumdan çıkardımı kendiniz çalıp kendinzi oynarsınız.yani ancak birbirinizi kandırısınız.içinizde bir aklı selim olmaz.buda zaten çöküşe giden zihniyetin sonu olmazmı.milli görüşçüler düzene göre dönen,batıya göre kendini ayarlayan,sıkışınca onların kapılarına koşan,imzala emri gelince her anlaşamanın altına imza atanlar değillerki dün ne söylüyorsalar bugünde şükürler olsun aynı şeyleri söylüyor.yani kıvırmıyor,gömlek çıkarmıyor,reelpolitik adı altında batının taşeronluğunu yapmıyor.işte doğru yol budur.dosdoğru yol..sıratal mustakıym..
iste sizin gibileri bu yüzden sevmiyor, Allaha sayinizin azalmasi icin dua ediyorum..
cünkü sizin gibi milletin dinini, imanini sorgulayan güruh yüzünden insanlarin önyargisi artiyor..
siz akli sira burada din dersi verirken insanlarin nefretini kazaniyor, siz burada erbakan dedikce insanlar erbakana soguyor..
cünkü siz samimi degilsiniz yasiniz 40 olmus ama daha noktayi, virgülü bilmeden burada icinizdeki kini, nefreti kusarak sözde Hak davayi savunuyorsunuz..
sizi sevmiyorum bu yüzden cennete girip, girmeyecegimede birakin siz degil beni Yaradan karar versin..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır