Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-26-2010, 09:46   #2
Kullanıcı Adı
mücahid55
Akil adamlardan biri Türk
Kararlarda biz de aktif oyuncuyuz, NATOnun "akil adamlar" kadrosunda 12 akil adamdan biri Türk: Ümit Pamir. Cv'sine baktım Sn. Ümit Pamir siber tehlikeler için donanımlı ve yetkin biri değil. Orada yanlış kararlara evet diyorsa 12 adam arasında olmasak daha iyi. Çünkü önümüze bizim temsilcimizin de onayladığı bir proje geliyor nasıl HAYIR diyebilirsiniz. Ümit Pamir'in İRAN konusundaki düşüncesini okudum çok yanlış yaklaşım içinde İran'a karşı. İsrail devleti seslendirse neyse ama Türkiye olarak İRAN'a yakın olmalıyız. İngiltere'de Chatham House töreninde Sn. Cumhurbaşkanımıza Yılın Devlet adamı ödülü verilmesi, sn Başbakanımıza Time dergisi editörlerince Dünyada Yılın Adamı payesi pası atılması hep ayak oyunlarıdır. Elbette Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız böyle oyuna gelmezler... Ama dış düşman her türlü sıcak havayı oluşturup Lizbon öncesi samimi, kadirşinas ve değerbilir bir atmosfer oluşturuyor. Psikolojik savaş teknikleri (positive etki bağlamında)...
Şimdi sizlere Türkiye'ye dayatılan NATO savunma Sistemi Projesi yani elektronik truva atı, yani siber terör harekatı ile ilgili olarak 7 maddelik bir değerlendirmeyi (her maddenin altında ayrıntıları detaylandırarak) sunuyorum:
Nokta atışı
* Türkiye kara savaşı tehlikesi anında Irak ve Suriye sınırına (ABD İsrail PKK operasonuna karşı) yeniden mayın koysa da yeni mayınlar imalatta barcod taşıdığından uzaydan füze kalkanı sistemi yardımıyla sanki MARKET kasiyeri gibi uydularla tespit edilip düşman tarafından patlatılabilecektir ve sınırlara dış askeri güç kolaylıkla yaklaşacaktır. Temizlenen eski mayınlarda barcode yoktu, füze kalkanı sistemi ile tespit edilemezdi! Türkiye'nin uzaydan tespit edilemeyecek malzemeden (mesela plastikten), barcodsuz, ve elektronic aksamsız mayın üretmesi zaruridir...
* Türkiye'nin Irak sınırının karşılıklı yeniden düzenlenmesi ve değişmesi lehimize gözükse de mayınlar kolaylıkla etkisiz kılınabileceğinden düzenli ordulara karşı düzdeki sınır karakolunu korumak dağdaki sınır karakolu savunmak kadar etkili olmayacaktır... Füze Kalkanını Türkiye'ye yerleştirmek için Irak sınırının yeniden düzenlenmesi konusu zamanlama açısından bir rüşvet gibi gözükmektedir... Üstelik dış güçler daha sonra bizden Ermenistan sınırını da yeniden düzenlemek isteyebilirler. Misakı Milli bir kez delindi mi ayıkla pirincin taşını...
* ABD savaş askeri Irak'a İran'ı bahane ederek her an geri dönebilecektir, bu nedenle ABD birlikleri ile aramızda düzlük sınır yerine dağ sınırı daha uygundur.
* NATO füze kalkanına hem sınırlarımız içinde hem yakınımızda (Yunanistan ve İsrail) müsaade edilmemelidir. Hem siber tehlike oluşturacak kapasite, hem savaş uçaklarımızı pasifize edecek sistem yakınımızda olur.
* Türkiye anlaşmaya imza atarak isim belirtilmese de İran tehdidi varmış gibi algılanılacak. O zaman İsrail bak Türkiye ve Avrupa'daki NATO ülkeleri kendi emniyetlerini garantiye aldı ben de İran'a karşı füze kalkanı emniyeti isterim der. Halbuki kendi İslam alemi Türkiye İran'a karşı teknolojik olarak üstün olmak isteyecektir. İsrail daha çılgınca davranıp ben kalkan konusunu bekleyemem deyip İran'a savaş da açabilir... O zaman zaten İran'ı adını anmadan tehdit gören NATO zihniyeti saldırıya destek vermek seçimi yapmak zorundadır... Yani, Füze Kalkanı anlaşmasına imza atmak İsrail'e saldırısı için açık çek vermek demektir.
* Şimdi tarafımızdan bilinmeyen yakında ortaya çıkacak bir teknoloji ilavesiyle bu radar...
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla