Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2010, 18:53   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Tüm Türkiye'nin içini sızlatan Haydarpaşa Garı'nın yanması sonrası ünlüler isyan etti..

cuneytozdemir: Haydarpasanin yanmasi skandal degil.. Goz gore gore yanmasi skandaldir! İtfaiyeyi taseronlastirirken bunu da dusunmuslerdir degil mi..Dusunmuslerdir, dusunmuslerdir...Haydarpasa'yi bile sonduremeyen belediye... Bir de depremi dusunun... Hepimiz olecegiz!

AkalinDemet: yokmu havadan söndürme helikopteri !!!bu ne yaaaa!!!nefret ediyorum

orayegin:
Ne dersiniz, Anıtkabir'de 'nedeni belirlenemeyen' yangına kaç kaldı?

gizem_ozdilli:
çok yazık oldu ....bir yangını bile söndüremeyen ödüllü bld.bşk ....

Tan_Tasci:
Uyan turkiye memleket yaniyor uyan artik

MetinAROLAT:
Adamlar acikca soyluyo yangin alt katlara inerse bina tamen coker diye ve alt katlara iniyomus .cevap: naapalim helikopterimiz yok.yuh ya
arzubalkan: Ulkenin tarihi ve dogal zenginlikleri birilerinin cebi dolacak diye yok ediliyor. Cocuklarimiz icin uzuluyorum

NOdabasi:
yok mu yangin sensoru? yok mu havadan mudahale? yok mu oraya ozel bir ihtimal koruma plani?

Lerzan_Mutlu
Yananı sondursen neolur Yanan yanmıstır maalesef!

GaniMujde
Nasıldı o şarkı? Haydarpaşa garındaaa Kadiriyem,Haydarpaşa garında.Yandım da söndürmeedin çıban çıksın oranda.Kadiriyeme ben yandııım.

AylinAsLIM Haydarpaşa'yı yakanlar/yanmasına izin verenler, bu binanın toplumsal hafızamızdaki yerini gayet iyi biliyorlar da yakıyorlar. Eminim bundan.