Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2010, 20:14   #231
Kullanıcı Adı
NûN
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ne demek...
Ve birçok kişi istedi gitmesini, yönetim istemedi tek.

Benim buradan anladığım herkes istedi ama yönetim istemedi. Ha yanlışsam söyle...
Bu arada seninde istememeni aklım almıyor. Aynı küfürü sana etse idi fikirlerin aynı olurmuydu...
Amacım kimseyi savunmak değil yanlış anlaşılmasın ama yanlış gördüğümüde söylemek durumundayım...
Yok o Türkçe kelimelerin cümle içerisinde ahenkle dansıdır

Yani şöyle demektir

Hani banlıyıveriyorlar dendi ya, ben de dedim o kadar kolay değil artık. Şu yakın zamanda bir tek Hiper vardı süreksiz uzaklaştırlan onun da ben istemedim gitmesini.
Yönetim istemedi ki sadece gitmesini, aynı zamanda birçok kişi istedi.

Yani yazdığım yorumun yorumu budur, ben ne yazdığımı bilirim Şimdi tekrar oku bakalım =D

Ayrıca evet ben banlamaya karşıyım hocam kim ne derse desin, belki uzakalaştırılabilir; ama ban kişiyi öldürmek demektir.
Turşucu olsa tamam dersin, dünkü üye gelmiş küfür ediyor ahkam kesiyor dersin, ama banı yiyen dünkü üye değildir.

Son olarak zaten Hiper'i tartışmayacağım, örnek verdim. Yoksa uygulamadan sonra açıktan destek verdim, normalde karşı olabilirim, ama ortamın sakinleştiğini görünce "iyiki banlanmış" diye destek verdim, herkes böyle istiyorsa tutmanın bir anlamı yok dedim. "Hatta yapana en doğrusunu yapmışsınız" da dedim.

Yani rahat olun
NûN isimli Üye şimdilik offline konumundadır