Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2010, 10:21   #2
Kullanıcı Adı
mücahid55

Reşat Nuri Erol

Üçüncü Şahlanış 2 Erbakan diyor ki…

Millî Görüş Lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, seçim startını İstanbul Eyüp Sultan'dan verdi; bu vesileyle de "Millî Görüş Hareketi"nin ve "Saadet Partisi"nin "3. HAMLE"sini, "3. ŞAHLANIŞ"ını başlattı... ERBAKAN İstanbul Eyüp Sultan'da dedi ki:

"Bundan başka; siz bu diğer partilerin hiçbirisinden 'biz yeni bir dünya kuracağız' diye bir söz işittiniz mi? "Yeni Bir Dünya" kurulmadan saadet olmaz. Bugünkü Yahudi'nin dünyasıyla saadete erişilemez. Bu sebepten dolayıdır ki onlar saadet getiremezler, ancak "Millî Görüş" saadet getirebilir.

"Diğer yandan bugünkü "ZULÜM DÜNYASI" yerine "saadet dünyası" kurmak bir yana; onlar sonuç itibariyle adım adım Avrupa Birliği'ne gireceğiz, İsrail'e vilayet olacağız gayesini gütmektedirler. Biz "Millî Görüş" tarihindeki şerefli yerimizi alma gayesini güdüyoruz. Ondan dolayı saadet ancak "Millî Görüş" ile elde edilir.
"Diğer yandan onlar "MÜSTEMLEKE TİPİ KALKINMA" yaparlar, "taklitçi" oldukları için; "LİDER ÜLKE KALKINMASI" yapamazlar. "Lider ülke, öncü ülke" olmak ancak "Millî Görüş"le mümkündür... Diğer yandan onlar hepsi narkozlanmıştır; bugünkü gibi adım adım Türkiye'yi İsrail'e vilayet yapmanın uyuşukluğu içindedirler. Millî Görüşçüler ise uyanıktır, saadeti ancak "Millî Görüş" getirebilir.
"Temeldeki bu sebeplerin yanında; aynı zamanda Adem as.'dan beri bütün insanlık tarihine baktığımız zaman, yine PEYGAMBERLERİN arkasından gidenlerin saadet bulduğunu, FİRAVUNLARIN arkasından gidenlerin zulüm bulduğunu görüyoruz. Saadete ancak "Millî Görüş"le erişilebilir. Diğer yandan "Millî Görüş"le saadete erişilebileceği, 54. Hükümet'in bir yıllık icraatı en açık delillerden biridir. Tüm gerçekler önümüzdedir. Bu gerçekleri önümüzdeki 6 ay boyunca milletimize anlatacağız. Böylece sadece Türkiye'yi değil, bütün insanlığı kurtaracağız inşallah...
"Bizim bu çalışmamızla yeniden iktidar oluşumuz Mimar Sinan'ın hayatına benzemektedir. Mimar Sinan'ın meşhur sözünü biliyorsunuz; 'Ben Şehzade Camii'ni çıraklık döneminde, Süleymaniye Camii'ni kalfalık döneminde, Selimiye'yi ise ustalık zamanımda yaptım' diyor. Biz de "Millî Görüş"ün 41 senelik tarihine baktığımız zaman, "Millî Görüş"ün 69'dan 96'ya kadarki döneminde "çıraklık dönemi"ni yaptık; MC hükümetleri ve diğer iktidarlar zamanında, ağır sanayi hamlelerini ve diğer çeşitli hizmetleri yaptık. Fakat bu hizmetler "çıraklık dönemi" hizmetiydi. 96-97 döneminde kendi hükümetimizi kurduk ve bu hükümetle çeşitli hizmetlerde bulunduk. Bunlar da "kalfalık dönemi" hizmetleridir. 96 senesinde "ADİL DÜZEN"in kokusunu kokladık. Şimdi "ADİL DÜZEN"in kendisi geliyor, 12 Haziran'dan sonra... Şimdi "ustalık dönemi"nde Selimiye'yi yapmaya geliyoruz, Allah'ın izniyle...
"Siz inan kardeşlerimizin 41 yıldan beri Millî Görüşçüler olarak yapmış olduğunuz çok büyük hizmetleri herkesin bilmesi gerekir. Bunu tanıtmak vazifesi de bizlere düşüyor...
"Bugüne kadar 5 tane muazzam hizmeti başardınız. -5 tane hizmetin birincisi, milleti temsil ettiniz. Çünkü siz milletin inancısınız, tarihisiniz, özüsünüz, kendisisiniz. Siz varsanız millet vardır. Hastalıklı olanların mevcudiyetiyle bu aziz millet temsil edilemez. -Bundan başka siz bu milletin ve bütün insanlığın kurtuluş ilacını içinde saklayan bir tohumsunuz, sizden çıkacak olan büyük çınar ağacı bütün insanlığa saadet getirecektir. -Diğer yandan uygulamadaki gayri millî tahribatı siz önlüyorsunuz. Siz böylece tatbikattaki bütün gayri millî tahribatı engelleyen milletin asıl varlığısınız. -Diğer yandan Türkiye'nin İsrail'e vilayet yapmasını engelleyen sizsiniz. -En önemli hizmetiniz olarak bir römorkör gibi bu milleti aslına, özüne çekiyorsunuz...
(Devam edecek)