Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2010, 15:26   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hani şu star,show gibi kanallarda 1 hatun çıkıyor.
Star'a çıkıp örtüsünün altından saç tellerini çıkararak 'ne olmuş yani' diyen tip.
Kıza bakarsanız tıpa tıp Nuray Canan Bezirgan'a benziyor,ben çok benzettim.
Benzerlik üzerinden karalama kampanyası olabilir.
Geri zekalının biriydi o kız.

Aynı kişi,İran'a gidip İran'ı karalayıp,oranın yasakçı bir ülke olduğunu iddia etmişti.
Gençlerin gizli saklı partiler yaptını,bu partilerde gençlerin içki içtiğini,normal hayatta kapalı olan ama o partilerde kızların 'açık giyindiğini' dile getiren,yani o partide 'yer alan',bunun hep İran'ın yasakçılığından dolayı kaynaklandığını iddia eden,üsttü kapalı şekilde ''içkili partiler çok iyi,gençlerin ilgisi çok ama malesef yasak,oysa gençler partiler düzenleyip içkiler içip açık seçik giyinip gecenin sonnda yatakta inlemek istemektedir'' izlemini veren şerefsiz birisi.

Daha sonrasında papayı vuran kişiyle nişanlandı bu.
Ardından gidip italyan mıdır nedir sünnetsiz,kafir birisiyle evlendi.

[IMG][/IMG]

Onun için show da yayınlanan haber özel programı özel bir program yapmıştı.
Programın sonuna doğru Atatürke resmen taptığını ilan etti.

Kim bu ? Rabia Kazan LİCURSİ

Bunun zamanı doldu artık gösterilmiyor.Tıpkı fadime şahin gibi açtı başını,emekli oldu.

Esra elönü biraz daha uzn versiyonu,hem de gazeteci,yazarak evam ediyor işine.
Aynı niyette midir,yoksa salaklığına mı kurban gidiyor bilinmez amma fatih altaylı,hülya avşar ''sen kapalı değilsin'' demesine rağmen ''emredildiği gibi'' cevabını verip,saçma sapan yazılar yazıyorsa bu işin için de bir iş var demektir.

İnsan utanır aykırı türbanlı yazar sıfatından.Ya yazarlığı bırakır veya açar başını yoluna öyle devam eder.

Gıcık oluyorum ben bu kadına,yazılarını zaten beğenmiyorum,beğenen de yok zaten sitedeki yorumlara bakın dalga geçiyor çoğu.
Hele başlıkla alakası yoksa yazının.
Bana uygun yazsada beğenmem
Cümleleri çok itici yahu