Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-18-2010, 20:34   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
M.Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kılıçdaroğlu:Sayın Başbakan diyor ki 'ÖTV'yi kaldıracağız diyorsun ama parayı nereden bulacaksınız?' Buradan sesleniyorum, kulağı iyi duysun diye. Benim adım Recep Tayyip Erdoğan değil. Benim adım Kemal Kılıçdaroğlu. Parayı bulacağım diyorsam parayı bulurum.

Yorumsuz..Gülünmesi için söylemiş zannediyorum..
Bunu hep söylüyor,sıkıştımı sürekli de diyecek Ula keMAL Recep Tayyip Erdoğan değilsin ama başbakan da değilsin
Bunu demiyor hiç

İzliyorum izliyorum,karşımda cem uzandan başka bir şey göremiyorum,yakın akrabalar,veya kemal akraba evliliği sonucu ortaya çıkmış birşey olsa gerek.

Ula gövde gösterisi yapıyorsun,kurultay bu,tüm basın canlı yayında,senin yapamadığını basın yapmaya çalıştı ama halk yemez elbet ya neyse
Hiç bir çözüm önerisi yok,'yapıcam edicem'.
Hani sokak kavgasında olur ya 'senin ananı' falan diye gider,sadece sözde kalır o küfür,gelip geçicidir,aha keMAL in de sözleri bunla eş değer.

Baştansona izledim,beni chp ye oy vermemi yönlendirecek tek bir cümle bir yana,kelime,hadi bun uda geçtim jest ve mimik hareketi dahi yok.
Gül atarken dengesini kaybeden kişi bu
Nasıl başbakan olmayı hedefliyor bu ?
Başka partililere karşı kendisini inandıracak tek cümlesi yok bu kadar acizler.

Yaparım ederimle iş olsaydı,cem uzan başbakan olurdu 2002 de

Şu da var,seçimlerde yaklaşıyor,illa iktidarı yıpratacak bazı eylemler gerçekleşecek ki gerçekleşmeye başladı bile.
amerikanın ermeni tasarısını yeniden gündeme alması mesela.
israiille ilgili bazı olaylar da yaşanacaktır bana göre.
Ülke içinde de öğrencileri,daha doğrusu öğrenci kimliğine sahip esasında terörist olanlar kullanılacak,bazı eylemler gerçekleşmeleri sağlanacak.
Bugün yaşanan tuncelide ki olayların artması da cabası olacak elbet.
Yumurtaların yerini başka şeyler alacak.
Gazeteler yalan haber basma rekoru kırmaya çalışacak,en ufak şeyi büyütecekler.
Siz ilk baharı bekleyin,ünilerde daha ne kanlar akıtılacak,yeter ki iktidar yorgun düşürülsün.
Eee kaz gelecek yerden tavuk ne hale gelir düşünün