Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2011, 04:35   #27
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Her silahlı örgüt gibi Hizbullah'ın da yanlışları oldu. PKK gibi bir örgüt bile derin devletle işbirliği yapıyorsa bu derin devlet Hizbullah'a her halükarda uzanır. Onun için olaya dönemin konjönktörü üzerinden bakmak zorundayız. Bir dönem düşünün ki şimdi kodese tıkılmış olan bu Ergenekon ülke yönetimine hakim... Güneydoğu tam bir çorba... Kimin eli kimin neresinde hiç bir şey belli değil... Öyle bir dönemi konuşuyoruz dikkat edelim...

Ben bu tahliyelere anlam verebiliyorum. PKK'nın {BDP-DTK-KCK} gibi yapılanlamalarla belediyeler üzerinden Güneydoğu'da egemenlik kurmaya yönelmesi orada kendi devletini alttan alta şekillendirmeye çalışması karşılıksız kalmayacaktı tabi... İslami bir hareket bölgede PKK'ya karşı tek güçtür... Kötü tecrübelerden ders alınmışsa artık ileriye bakmak gerek... Aklı selim ve olgun bir İslami siyasi hareket Güneydoğuya can verecektir. Bölgenin buna ihtiyacı var. BDP artık yalnız değil, olmamalı, olamaz.

--------------------------------------------------------------
Bak Osman Tazıyı Geri Alırım Ha bu yazıyı okuyabilirsiniz...
---------------------------------------------------------------

"Hizbullahilerin tek derdi vardı insanlara hakkıyla İslam’ı anlatmaktı. Ve bunun karşılığında hiç kimseden maddi bir beklentileri olmadı. Tek beklentileri Allah rızasını kazanmaktı.

Allah izni ve yardımıyla bu emelleri doğrultusunda birçok genç İslam’a koştu ve Hizbullahilerin safında yerini aldı.

Hizbullah'a karşı başlatılan birçok çirkin iftiralara rağmen, Allah’ın yardımı ile cemaat yoluna devam etti.

Bugün Hizbullahilerin vesilesi ile hidayete ermiş birisi olarak bu Kahramanlara her zaman bir vefa borcum olduğuna inanırım. Eğer bugün Hizbullahi Müslümanlar olmasaydı beklide ben farklı bir ideoloji ile büyüyecektim."

---------------------------------------------------------
Yukarıdaki yazı da okunmalı Hürseda Net - Ziya Gündüz
-----------------------------------------------------------
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla