Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2011, 00:52   #42
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayir yanlisin var kardes öncelikle sogan ve sarimsak her evin olmazsa kolmazidir yani yemeklerin yüzde 80 ninde bulunur ayrica koku yapmasina gelince kizartilmadigi sürece cig olan sogan, sarimsak koku yapar ister yavan olsun, ister ekmek arasi olsun ki döner arasinda yedigimiz sogan da koku yayar hatta onu birakalim ben sahsenm iskembe corbasini cok severim ama yaydigi koku yüzünden malesef doya doya yiyemiyorum cünkü konusurken kendimi rahatsiz hissediyorum..
malasefd sigara ve icki cok agir bir koku yayar heleki günde cok fazla tüketilir ve agiz temizligi yapilmazsa hem agizin kokmasina neden olur hemde dislerin cok cabuk sararmasinma bunun yani sira sigara giydigimiz kazaktan, cekede bazen günlerce kokusu siner balik, sogan, sarimsagin kokusu yarim bilemedin bir saat sonra gider cünkü dogal kokudur ve hemen dogaya adapte olur oysaki sigaranin kokusu yapaydir ve ancak yapay bir parfüm. sakiz, vb leriyle giderebilir..
Orada yemek diyor nusret abi ekmek değil...
Ayrıca nasıl gidiyor 1 saatte sarımsak kokusu ağızdan formülünü sôyle bizde bilelim şekere o kadar para vermeyelim