Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2011, 01:52   #49
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben kokudan rahatsiz oluyorum hatta itici buluyorum ama bu benim onlarin o zikkimi icme hakkina karismama sebeb degildir cünkü bu durum özneldir yani benim rahatsizligim beni ilgilendirir..
tabiki icen biride enaz benim kadar bana saygi göstermelidir o zikkimi iciyorsa pasif iciciy, kokuyu, genclere özentiyi gözardi edemez..
birde bir anket yapalim yüzde kac bu mereti isteyerek iciyor ? birde kusura bakma ama bananeci bir tavri asla takinamam cünkü benim kardesim, halam, dayim, amacam,arkadasim bu mereti icecek, zehirlenecek hem cebine, hem sagligina hemde cevresine zarar verecek bende "bana dokunmayan yilan bin yasasin" diyecegim..
hocam buna hem benim inandigim din, hem gecmisim izin vermez zarari tespit edilmis bir meretle elimden geldigi kadar mücadale ederim ve bunuda her ortamda dile getiririm..
zaten bu yüzden gerek lise yillarimda gerekse ünv yillarimda sigara ve alkole karsi her türlü faaliyetin icinde bulundum ve bulunmaya devam edecegim cünkü ne bim kardesimin nede ülkemin dumana verecek cok parasi yok..
Gayette banane bu konuda...
Senin mücadele için söylediğin herşey paketin üzerinde yazıyor zaten...
Öldürürde yazıyor hasta ederde yazıyor çevrendekilere zarar verirde yazıyor...
Yazıyla yetinmiyor resim koyuyor sonun böyle olur diye...
Adam tinlamıyor içiyor daha ben ne yapayım...