Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-21-2007, 22:03   #47
Kullanıcı Adı
muhammed-bin-süleyman
Standart SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Süeyman Bin Muhammed ;

Kardeş sen ne vefasından bahsediyosun?
Araplar kadar bizden nefret eden hain insanlar varmı?

İngilizler 1800 lerin sonunda Arabistan'ı işgal edince tek bir yer kaldı alınmadık orasıda Mekke'ydi!
Mekke'yi Araplar İngilizlere vermeyi kabul ettiler ama arapların o kutsal mekanı yalakalık için bir anda satmasına ramen Hz.Muhammed'in ayak bastığı o toprakları Cesur bir Türk Paşası ve onunla beraber 3000 Türk askeri korudu!

Düşün ki Anadolu da ne sıkıntılar çekerken aynı zamanda arapların savunamadığı mübarek toprakları savunduk!

Turan Birliğine saçma diyen sen dünyanın en hain insanlarıyla anlaşma yapmamızı mantıklı görüyosun!
Ben istemezmiyim Peygamberimiz yolunda bir birlik kurulsun ama cesur düşman namert dostan daha iyidir bunuda bil!

Bize Araplar ne zaman yardım etmiş?
Kim Kime vefa göstermemiş?
Bunları okuyup gelmen ve dostunu düşmanını tanıman dileğiyle?

Ha bu arada hikayenin sonunda ne olduğunu merak edersen eğer ;

O birlik kurmayı önerdiğin araplar ve işgalci ingilizler 3 bin Türk askerinin zorda olsa zaptedip kafalarını kestikten sonra ibret olsun diye Kabenin duvarlarına astılar!...İşte atalarımız arapların savunamadığı topraklar için bu duruma düştü...

kesinlikle yanlış düşünüyorsun sadece türkler açısından düşünüyosun bide rapların persvektifinden bak bakalım devletin yıkılmış devletin paylaşılmış eskidevletin o benim artık vatandaşım demi yo sadece çizdiğim misaki millininb içindekiler benim vatandaşım dio... sen ne yaprdın...ayrıca senin devletinin reddi miraz yaptı vahdetini naşına onlar sayipçıktı sen değil ben osmanlı değilim derken onlar bizi dedi ve atam deyip vahdettini naşına ldılar.. hatırlatırım.