Konu
:
Muhteşem Yüzyıl dizisini kınıyoruz.Tepkisiz kalma !
Tekil Mesaj gösterimi
01-09-2011, 16:57
#
26
Kullanıcı Adı
Şuayip
Alıntı:
karsu
Nickli Üyeden Alıntı
Neden bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum sonuçta kanuni bizim gibi insan peygamber değilki bu kadar ulvileştirdik sonuçta onunda hataları vardır yani şu noktada söylemek istiyorum ki haremlerin en aktif olduğu dönem kanuni dönemidir çünkü kanuni tahta geçtikten 1 sene sonra savaşa çıkmıştır, ayrıca kanuni sultan süleyman 3 hanımı vardır mahidevran hürrem ve gülfem, sonuç olarak gülfem sultan hükümara evlad verememiştir hürremden 6 mahidevrandan ise 1 çocuğu olmuştur yalnız 2 çocuğun annesi meçhuldur
ya haremdeki cariyeleren biri yahut ikisidir ve en önemli olay ise bence kanuni sultan süleyman iki oğlunu hatta torunlarını bile idam ettirmesiydi yani arkadaşlar bi kanuni sultan dönemine bakın hürrem var bide 17. yüzyılda kösem sultan olayı bu olayların temeli haremlerin en aktif döenm olduğu ve devlet yönetiminde kadınların daha baskın olduğu dönemlerdir.
Senin geçmişin senin tarihin nerden başlıyor bilmiyorum ama ben asla değer verdiğim ecdadıma karşı onların bu şekilde afişe edilmesine tahammül gösteremem. Kimsenin benim tarihimi karalamaya hakkı yoktur. Senin vicdanın rahat ama benimki epey rahatsız bu durumdan. Bu arada haremden kasıt neler olduğu yukarıdaki paylaşımda mevcut.
Şuayip
Açık Profil bilgileri
Şuayip nickli üyeye özel mesaj gönderin
Şuayip - Daha fazla Mesajını bul