peki bundan önce yapılan başrolünde gülben ergen gibi cahil birisinin oynadığı diziye neden bu kadar çok eleştirmediniz belki o zaman yaşınız çok küçüktü belkide sizin hassasiyetiniz 3 günlükte olabilir sen ecdadından bahsediyorsun ben kimden bahsediyorum kendini bilmez yorumlar yapma geçmişine bu kadar sahipleniyorsun geleceğinide bu kadar çok sahiplen yurt dışında ben osmanlıyı övüyorum yeri geldimi kendini bilmez adamlarla kavga bile ediyoruz. benim tarih anlayışım HZ .Adem ile birikte başlamaktadır sen meraklanma herhalde sen padişahın çocuklarını leylek geldi masalıyla izliyorsun yada ne bilyim osmanlı soy ağacını saydesem saya bilirmisin kafes sitemi nedir desem bilirmisin ki ben oraya kurgu dedim ama ilk başından tut venediklerinin söyledikleri sözler bunlar harfiyen dğrudur benim kurgun söylediğim şey kanuninin hürrem ile tanışması ki bu hiç bir yerde yazılmamış olması ve burada bir kurgu yapman lazım düşmancaymış pehh bu kadar yasakçı zihniyetin olduğu yerde bu ülke nasıl özgür ve demokratik olabiliecek herhalde haklılar siz demokrasiyi bir amaç olarak değil araç olarak görüyorsunuz 90 dk bir dizide bile bu kadar yaygara koparıyorsunuz valla anlamak zor sizleri neyi neyden kutsallaştırıyorunuz benim bir tek kutsalım vardı o da HZ MUHAMMED efendimiz ben bir tek kutsallığıma onu koyarım diğerlerin ruhuna fatiha okurum saygı gösteririm bu kadar dar kalıplardan kaçmak lazım sonuçta kanunide etten kemikten bir insan hee birde meclisin işi gücü yokmuş gibi bu diziyi tartışıyorlar valla onlarada helal olsun memleket meselesi haline getirdiniz...
|