Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2011, 11:53   #26
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
karizmatix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi kardeşim. siz de heyecan yapmayın.
faşizmin örneği MHP dir diyerek faşizmin tarifini yapan birisine ilk kez rastlıyorum.
Mersin'de ( başbakan gelecek. ne olur, ne olmaz. hadi göz altına alalım ) diyerek bir çiftçinin göz altına alınmasına faşizm örneği diyebilirmiyiz?
kendi dilinden, dininden olmayanı horgörmek faşizmdir. Katılıyorum.

Pekiii. Kendisine oy vermeyeni hizmet götürmemekle tehdit etmek faşizm olurmu? Olmazsa yukarıdaki söyleminizle çelişirmisiniz? Olursa Meclis Başkanı mehmet ali şahin faşistmidir?

bitaraf ya da bertaraf edilmek söylemi faşizm olurmu? olursa?

Kendi halkına SSK Okmeydanı'nı bile çok görürken RABBİM CİLEVELAND DEDİ diyerek halk ile dalga geçmenin adı da varmıdır literatürünüzde?

acaba diyorum..

bunlara verecek cevabınız varmıdır, yoksa,,,
yoksa yapacağınız hareket türü demokrat bir hareket mi, faşizan bir hareket mi olacak,
bunu da merakla beklemekteyim.
Her şeyin bir ilki vardır değil mi..

Konuyu başka yerlere çekmeye çalıştığınızın gayet farkındayım..Yalnız konu başlığı ve içeriği ile alakalı yorum yapılsa daha iyi olur..İktidar partisinin ya da muhalefet partilerinin yapıp ettiklerini tartışmak için pek de uygun bir konu değil burası..
Aklınızda varsa herhangi bir soru, çelişki o zaman açarsınız bir tartışma konusu..İfade edersiniz kendinizi..Sonra yanıt beklersiniz herkesten..Ama bu konuları tartışacak yer şu başlğın altı değil..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla