Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26-2011, 15:38   #11
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Epeydir yazmıyordum,nerede kalmıştık...

"benim için davos bitmiştir" bu söz Başbakanımıza ait ve bitmiştir.
Zaten DAVOS'un eski espirisi kalmadı dünya artık yeni bir merkezle enerjiyle canlanıyor davoslar bildernbergler falan artık tırı vırı..
ben şu foruma gireli fazla olmadı .ancak dünyadan ve dünya siyasetinden kopuk yazıları okuyunca mecburen yazmak zorunda bırakılıyorsun.
forum düzeni bozulmasın diye uğraşan arkadaşların kulakları çınlasın.
benhur arkadaşımıza hoş geldin diyerek kendilerine cevap verelim ..

1. Erdoğan, AJC örgütünden bugüne kadar “cesaret ödülü” alan 10 kişi içinde Yahudi olmayan tek kişi.
Tayyip Erdoğan’a “cesaret ödülü” veren “American Jewish Congress” (AJC) adlı kuruluş, WJC’ye bağlı.
Theodore Herzl tarafından Dünya Musevilerini bir “ulusal yurda” kavuşturma amacıyla 19. yüzyıl sonunda kurulan “World Jewish Congress” (WJC) İsrail devletini kurmakla amacını gerçekleştirmiş bir Yahudi teşkilatıdır.
Daha önce AJC tarafından 10 kadar kişi ödüle lâyık görülmüştü; bunlar arasında İsrailli veya Musevi olmayan tek kişi Tayyip Erdoğan. Listede İsrail’in önemli bütün başbakanları var. Türkiye başbakanına bu ödülün verilmesi de, verildiği mekân da anlamlı: HSBC bankasının New York merkezi… (http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/20...5/tkivanc.html)

2. Erdoğan, Rotaryen toplantısına katılan ilk başbakan oldu.
· Ali Babacan da masonik bir kuruluş olan Bilderberg toplantısına katıldı.
Vakit Gazetesi, 17.05.2003 (Yorum yok; çünkü orada neler konuştuğunu bilmiyoruz…)
3. AKP’li belediye başkanı Kadir Topbaş, Hür ve Kabul Edilmiş Büyük Masonlar Locası’nın toplantısına katıldı. (14.12.2004 – Vakit

4. AKP’li Bülent Arınç, Rotaryanlara “Siz veren elsiniz, öpülecek elsiniz” dedi. Rotary rozeti takan Arınç, plaketini 2430. bölge Guvernörü’nün elinden aldı. (18.052003 – Vakit)

evet arkadaşlar benhurun dediği gibi davoslar ve bilderbergler tırı vırı ise bu toplantılara katılanlara ne demeli.bunlar benhur kadar bilmiyor anlamıyorlarmı. ne dersiniz.bilderberglere,masonlara,rotayenlere methu sena edenlere ne demeli...
yusufurkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla