Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-28-2011, 14:35   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak bak bizim radikal liberal arkadaşımız ortaya ne attı şimdi , siyasi aklın bu kadar senin işte , din devletimi vardı karşında da menfi hareket bekliyorsun milletten.

Din devleti yok iken dindar gözükerek dindarları baltalayan siyasi basiretsizliğin faturasını ahmak islami siyasi partiye vereceksin. Etö 'ye bahsettiğin protez o gün ki sp partisi olmuştur. Diğerleri aklını çalıştırmış bugün hakkettiğ konumdadır.

Tarihe Tanık Olun ...

İhanet 1

Hüseyin Gülerce'den 28 şubattaki tutumlarına dair açıklamalar ?

Bengisu başörtülü kızlar adına size ve pek tabii Gülen cemaatine “O zaman bizi niye yediniz, niye kandırdınız?” diye sordu.

Biz yemedik. Hoca Efendi başörtülü gösterileri hiçbir zaman desteklemedi. Ben, 28 Şubat sürecinde Zaman gazetesinde genel müdürdüm. Yayına da ben bakıyordum, müdahale edebiliyordum. Başörtüsüyle direniş, gösteri yapan insanların Zaman gazetesinde o dönem haberleri büyütülerek verildi mi? Hayır. Bunu bilerek böyle yaptım. Bu sorumluluğu da üzerime alıyorum.

Ben hiç kimseye “Başörtülüler çıkın, gösteri yapın, hakkınızı söke söke alın” demedim. Ben bunun toplumsal mutabakatla çözümlenmesi gerektiğini söyledim. Hoca Efendi de “İlim mi, başörtüsü mü?” diye sorulduğunda, başörtüsü bir zaruret olarak dindar bayanların önüne konduğunda "İlmi tercih edin” demiş bir insan olarak nasıl olur da başörtüleri öne itmiş oluyor?

Kaynak : http://www.haber5.com/news_details?id=8769

Milli Gazeteden Süper Cevap

Siz ki cemaat olarak Demirel'i göklere çıkarmış, Ecevit'e methiyeler düzmüş bir ekolsünüz! Şimdi de son röportajınızda Baykal'a karşı olan hüsn-ü zannınızı dile getiriyorsunuz! El insaf aziz dostum el insaf!
Allah'ın rızasını böyle din kardeşlerinizi dışlayıp diğerlerini baştacı ederek mi kazanacaksınız?
"Aramızda niye mesafe var?" diye nefs muhasebesi yapmanızın zamanı daha gelmedi mi? Unutmayın ki bu mesafeyi koyan bizatihi sizlersiniz!
Mümin'in mümine dirsek çevirmesi rıza kazandırır azap mı?
Dileriz bu defa ne demek istediğimizi kavrar ve ona göre davranırsınız!

Tarihe Tanık Olun...

İhanet 2

Mülakatın tamamı : http://tr.fgulen.com/content/view/1463/154/

Dinen bir şey diyemem ama siyaseten cemaat 28 şubatta müslümanları arkasından hançerlemiştir.