02-01-2011, 09:50
|
|
|
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
Yeniliklere kapalı,olayları örtbas etmeye meraklı bir yönetim anlayışıyla hiç bir yere varilmaz...
Şu an bakıyorum bütün yönetim alminin ve her ne kadar anlaşamasamda hakkını vermeliyim maveranin sırtında...
Çok kolay adam harcayabiliyor insanlar...
Teknik olarak desen ne zaman gelir ne zaman gider belli olmuyor...sunucunun 10 dakikada çözülecek problemlerini saldiri var diyerek günlerce çözmemek...
Fırat olmasa yamuk logolu tema kullanıyor olacaktı hala forum...
Foruma birşey yapılsın diyoruz saldırı oluyor sadelik önemli diyorlar...
Forum başkanını zaten gören cennetlik...
|
Bizler sizler hep burdayız. Forum göz zevki olarak ve yenilik acısından pek modern olamasada artık eskisi gibi kayıp ve kesinti yaşamıyor. Sizler aktifs olarak zaten görevli kardeşlerimiz kadar sorumlusunuz demektir. Görevli olmak sorumlu olmak sadece renkinin farkı ile olmaz her zaman her şeyi takip eden sizlerin uyanık olması hepimiz için faydalı. Bu forumun işleyiş tarzını eleştirebiliriz ama sonucta aktif halde hizmette beğenmediğiniz yönlerini giderme adına zaten farklı sahalarda farklı şekilde hizmette veriyorsnuz. Hem oraları hem buraları canlı tutarken diğerini yermek değil yenilikleri özlem duyduğumuz her şeyi diğerinin üstünde geliştirerek bu görevimizi icra etmiş oluruz. Bu mekan bir çoğumuzun ana ocağıdır. Tatlı tatsız bir çok anılarımız olmuştur. Her şeye rağmen hem mücadele veridğimiz sahada hemde burda üstümüze düşen şeyleri yaparak yolumuza devam ediyoruz.
|
|
|