Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2011, 00:52   #5
Kullanıcı Adı
EvrenBilimci
Alıntı:
akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yapmak istemeyen ve parası olan her chp li zaten askerlik yapmıyor...

bari iktidarımızda biraz faydalansın ...

ne var bunda...

iş derler ,iş yapmazlar, ekmek derler,pasta yemekden ekmek fiyatı bilmezler,özgürlük derler,her haltı yer özgürlükler kısıtlarlar,ceplerinde marlboro cigara,ellerinde alkol sürtenler den asker olarak ne beklenir zaten...

aslında asker alımındada bu tür ne olduğu belirsiz kadınsı haraketler sergileyen kominist ,faşist,chp li ayırt edilmeli, uygun tecrit le askerlik yaptırılmalıdır...
.
Mantıgını degıstırınde konusun O chp lide vatan hainidir o zaman ve burda birazda askerlikten bız yırtalım dıyen sende vatan hainisin bunun başka hiçbir açıklaması yok.
Şimdi söle bana bu konunun chp le alakası nedir.
Evet konuya gelınce adını adaletten alan bir parti Adalet ama ne adalet kendi adamlarına adaletsiz adalet. Birde Allah kitap derler açıp Kuran okumamış insanlar burda birilerini savunuyor hemde Allahın kitabıyla açsınlarda kuranda adaletin önemini bi ögrenseler ama ne gezer bu Din düşmanlarında.
Birde kalkmış osmanlı padişahının resmını koymuş ben inanıyorumkı o padişah bu yazdıgını görse seni ülkeden vatanhaini diye sürer asmaya bile uğraşmazdı çünkü değmezdin.

Şimdi kalkıp bi akp li bana sert çıkacak çıkanlara şimdiden söyluyom askerlıkten birazda biz yırtalım diyenın yanındamısınız ?
O diyen sıf akp li diyemı ?
O zaman yarın mahkemede yalancı şahitlikte yaparsınız ( Beni eleştriceklere söylüyorum)

Konu EvrenBilimci tarafından (02-03-2011 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir..
EvrenBilimci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla