Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2011, 22:11   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aga valla ben bakmam altındaki arabalarına.Hakıyla kaznaıp aldıysa helali hoş olsun.
Almadıysa kendi vereceği hesap o.Yeter ki göründüğüne göre uygun hareket etsin,bazı embesillerin genelleme yapmasını sağlamasınlar.Gerisi bizi ilgilendirmez zaten.Yolda yürürken kaç türbnalıya omuz atıp omuzlarını kırmak istedim bir bilsen.

Ben sevinirip hacı hoca olup lüks arabalara bineneleri gördüğümde.Hep ezik kesim olacak değiliz elbet.Gururlanırım.Ama uygunsuz hareketde bulunmalarını elbet istemem.O uygunsuz hareketler yüzünden bir çok insan genellemeye maruz başları ağrıyor doğal olarak.
Bana gösteriyorlar parkta sevişen örtülüyü,banane ondan ? Kerhanede ki şıllığı,onların anasıyla bir tutturduğumda da ötüyorlar kuyruğu kıçına kaçmış kedi gibi.İlla onlar gibi olmak lazım zaten onlar gibi konuşuyorum ya neyse Kısasa kısas.

Bugün cevahir'e giderken yanımda kuzen de var,bir yaşlı adam bankadan şikayet ediyordu,lafa dalaştık bu yabancıyla.Adam anllattı anlattı bir sürü şey,anlattığı bir olay da tanıdığı bir polis memuru aracında atatürk ve 3 hilal bayrağı bulunan birisini çevirmiş.Çevrilen genç için ne dersin ? Atatürkçü,milliyetçi,vatanını milletini seven birisi.Polis kimlik kontrolü yapıyor,asker kaçağı çıkıyor.Herkes göründüğü gibi değil elbet.