Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2011, 13:00   #20
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Bir basörtülünün araba kullanmasindan bir mahsur varmidir yada en azindan lüks arabalar kullanmasinda..

Bir bayan olarak ve başörtülü olarak araba kullanmamızın kimseye zararı olduğunu sanmıyorum harika araba kullannan bayanları bile bayan işte der geçersiniz orası ayrı

Ayni sekilde basörtülü birini sigara icerken görürseniz ne düsünürsünüz..
Ben bir bayanın eline sigarayı zaten yakıştırmıyorum hoş kimseye yakışmıyor ama kapalı ise ve benim arkadaşım ise uyarıyorum hele yürürken içmeleri yanımda pek mümkün olmuyor

Peki konserlerde boy gösteren ve göbek atan basörtülüler cok normal mi yoksa biz onlari teshir mi ediyoruz..
Tabiki normal değil yakışmıyor çünkü sonrasında hemen bir damga işte kapalı ama görüyorsunuz ne çıkarsa hacıyla hocadan ve kapalıdan çıkıyor bu sözede acaip sinir oluyorum

Peki izdivac programlarinda koca arayanlarda mi cok masumane yoksa biz iyice artniyemiyiz..
Allah mesut etsin pek ilgilendirmiyor eğlence olarak iziliyorum

Ya sanal alemde boy boy resimlerini sergileyenler desek haddimizi fazlasiyla asmis mi oluruz...

Yada 5 yildizli otellerde hac yapmak hac ibadetine ters düsmüyor mu..
Zaman değişiyordur belkide yada biz ayak uyduramıyoruzdur tam bilemiyorum ki

İscisinin sigortasindan, ikramiyesinden kesmesi dindarligina leke sürermi..
Ben bir işçi olarak sürer diyorum ama dinleyen var mı tabiki yok kul hakkına giriyor çünkü sadece o işçinin deği eşinin çocuklarının ama kimin umrunda acaba

Ya dügünlerini 5 yildizli otellerde oluk gibi ickinin aktigi ortamlarda yapmalari cok mu normaldir..
Elbetteki düğününü nasıl yapmak isterse öyle yapar ama içki olayı çok ters bence Allah yanlışa düşenlerden olmaktan esirgesin hepimizi

Sizde bunlar bal tutan parmagini yalar olayi midir..
Buna cevabım yok işte

Yada olaya tersinden bakalim bütün bunlar dindar bir bayan icin mi gecerli ya kisi erkekse sorun yok mu?
Bana kalırsa tüm müslümanlar için geçerli olmalı oldu ben evimde ibadetimi yapayım ama eşim lüks arabasında konserlere gitsin bayanluı ortamda bulunsun erkektir çapkınlıkta yapsın istediği gibi resim paylaşsın nette chet yapsın olacak iş değil bu kurallar sadece kadınları değil tüm müslümanları kapsamalı

Konu siyah gül 07 tarafından (02-08-2011 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir..
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla