02-11-2011, 17:59
|
|
|
Alıntı:
Evet Burası İslam Ülkesi degıl. Ama gerçegi görmek sızın elınızde Atatürk Ateisti yada Atatürkün islam düşmanlıgı degılde "Atatürk Muslumandı veyahut dine saygısı veya İslama yaptıgı yardımlar ve yararlar dıye aratırsanız görürsünüz.
|
afet inan-medeni bilgiler ve atatürkün el yazıları diye aratırsan somut belge görürsün
afet inan kimdir tanıyorsundur herhalde...
Alıntı:
Ben Milli görüşçüyüm dedim ama sizi eleştirdim sizin ne kadar dönek oldugunuzu anlayın dıye bak bana burası islam ülkesi degıl ama müslümanların çogunlukta oldugu bi ülke İnsana cezayı ve hesabı Allah sorar Ahmedinejad soramaz tamammı. Burda vaaz vermeyin millete.
|
Romanın,isviçrenin koyduğu huhuk kurallarını uygulayan o kurallarla hesap soran hakimler varda Allahım kuralları sahipsizmi kalsın?
sen bu derin şeyleri öğreneceğine türkçe dersi al...
cümle yapıların berbat...
Alıntı:
Benım zeka seviyeme gelınce sokakta ki vatandaşlara Ateist olsanız ne yapardınız diye bi sor bakalım.
Ben çok sordum Liste başı şöyle.
1-Karı kız
2-Banka soymak hırsızlık yapmak
3-İstedigimi yapmak.
|
senin mantığın o kadar geri ki bu saydığın şeyleri bir müslümanda yapabilir,bir hristiyanda bu saydıkların günahtır adamı dinden çıkarmaz yani ateist etmez...
hristiyanlarda zina yasak değil sokakta rast geldiğin hristiyanda sana bu cevabı verir yani zina ateistlere özgü birşey değil...
banka soyan hırsızlık yapan bir sürü müslüman,gayrimüslim var bu insanları ateist yapan özel birşey değildir...
ateist din istemez yaşadığı ülkede...
bana sorsan derdim ki önce bu ülkenin dinini alırdım elinden
sonra ülkede o dini yaşamayı zorlaştırırdım
Alıntı:
Ben mantık insanlardada var sanıyordum ama yanılmışım.
|
yok canım haksızlık etme...
sende yok diye diğer insanlarda da yok değil...
|
|
|