Alıntı:
EvrenBilimci Nickli Üyeden Alıntı
Bakın Akforum uyelerı stalinden bahsedeceginizi bılıyordum lakın o vahşice katliamlar yapmış bir insandır. Atatürk o kadar milliyetçi olmasına ragmen neden Kürtleri öldürmedi.Veya lazları ve çingenleri ? Milliyetçilik katliam gerektirmez ama Ateist bir insan düşünmez bunu yapamak için. Hem Stalin Atatürk gibi çöken milletin degıl yükselen milletin başına geçip katliamlar yapmış kendi markasını çizmiştir. Atatürk gibi kongrelermi düzenlemiştir cepheden cepheye gıderekmı savaşarakmı Rusun başına geçti.
Ben Atatürkü kusursuz ınsan yapmam yapamam sizin Erdoğana tapış stilini ben hiç kimseye uygulamam sadece örnek alır saygı duyar şükranlarımı sunarım. Ama burda Erdoğan hakkında tek olumsuz bi kelime duymadım özellıkle akın34 den Akın34 Bana Erdoğanın bir hatasını sölermısın.
OOOO Yoksa Hatası yokmu?
EEE Vardıda biz sununca niye hayıflanıyordunuz.??
|
Arkadaşım bu kişilik meselesidir.
Kendini ateist, dindar, Müslüman, faşist, Milliyetçi diye niteleyen bir insan da katliam, soykırım, zulüm yapabilir.
Ben senin gibi genelleme yapmadan, geniş, rahat, daha makul ve yumuşak düşünmeye çalıştığım için bu örnekleri veriyorum.
Yoksa ne Stalin veya diğerleri ile ne de Recep Tayyip Erdoğan ile Atatürk'ü karşılaştırma, onları sidik yarıştırma gibi bir amacım yok.
Birinin üzerinden yola çıkarak diğerini ezme, horlama derdim de yok.
Yazdıklarımın tamamını okursan hepsinin, herkesin hatası olabileceğini, hatta olduğunu söylemeye çalıştığımı da anlarsın.