Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-14-2011, 23:52   #3
Kullanıcı Adı
münih
Exclamation
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyük oranda söylediklerine katılıyorum. Muhalefet partilerinin dalkavukluğu milleti Ak partiye mecbur ediyor bu mecburiyette Ak parti siyasetinin söylediklerinizi görmesine mani oluyor.
Niye ak partiye kızıyorsunuz? hep aynı kişiler mi mecliste olsun? İyi çalışmayan vekiller değişebilir.

O bölgede uyumlu kişiler yoksa akp veya diğer partilerde adaylar başka yerden de gelebilir.

Ben de aday başvurusu yaptım. Bekliyorum. Mersinden de adaylık onaylanırsa niye olmasın.az şans olsada.

Aday olduğumdan değil Chp Mhp muhalefet olabilir ama Akp tek başına yine iktidar olacak. Neden olacak? diğer partilerin iş yapmadıklarından millet artık kör değil uyandı. Kimin ne yaptığını biliyor.

Hiç kimse parisini başka partiye hediye etmez. Chp beceriksizliğimizden akp iktidar oldu diyen CHP liler söyledi zamanında.

Mhp de 3 lü hükümete başarı gösteremediler ve daha tek başına iktidar olamazlar. Bu seçimde muhalefet de kalabilir.

Partili olmasak bile tarafsızca değerlendirelim. Basından biz de izliyoruz türkiyemizi. Her kanal haberlere bakıyoruz.

Konu münih tarafından (02-14-2011 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir..
münih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla