tüh ya bilseydim söylemezdim...

ayrıca çok çelme de takmışlar birbirlerine

gençlik işte , nerden bilsin başbakan olacağını dermişim
şaka bir yana gerçekten tayyip beyin öncülüğünde akpartinin yapmış olduğu çalışmaları ailecek takdir ediyoruz,benim anneannemler istanbul beylerbeyinde oturuyorlar ,çeşmelerinden akan suyu bırakın içmeyi temizliklerini bile yapamıyorlardı o suyla hastalık kapacağız diye,resmen lağam suyu akıyordu çeşmeden,şimdi bakıyorum da çeşmeden bardak bardak su içebiliyorlar maaşşallah,yapılan çalışmaları görmeden kendileri de yaşamadan önce akpartiyi sevmezlerdi hiç , mahsus dedemi sinir etmek için akparti gelsinde bi rahat edelim baksanıza çeşmeden su bile içemiyorsunuz derdim,dedem inanmazdı "amaaaannnn kızım kimleri gördük biz,her gelen gelmeden önce bir sürü şey söylüyor başa gelince unutuyorlar,boş ver geç sen o hayalleri" derdi,sonradan baktılar ki bir takım şeyler gerçek oluyor,gerçekten bu insanlar verdikleri sözü yerine getirmeye çalışıyorlar anladılar ki akparti bu işinde samimi,suları temizlendi,evlerinin önüne yol yapıldı,o çamur deryasından kurtuldular... şimdi dedem bizden daha sıkı akpartici,akparti geldi bir rahat yüzü gördük diyor...
demek istediğim o ki halkımız neyin ne olduğunu çok iyi biliyor aslında fakat zamanın da bir takım yağmacılar tarafından çok fazla kandırıldıkları için sadece güvensizlikleri var,korkuları var bel ki belli noktalarda, ancak görüyorum ki bu güvensizlikler bu korkular büyük ölçü de aşılmış,bu çok güzel,hizmette samimiyetimizi gösterebilmek gerçekten büyük bir başarıdır,işte bu yüzden Recep beyin önderliğinde akpartinin çalışmalarını takdir ediyoruz...