Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-26-2011, 17:42   #19
Kullanıcı Adı
depare
Şırnak'ta esrarengiz yangınlar

ŞIRNAK - 4 çocuklu Yalçın ailesinin yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi Tabipler Sokakta bulunan 3 odalı evde son 4 gündür 20 kez küçük çaplı yangın çıktı. Bilinmeyen nedenlerden dolayı günün değişik saatlerinde çıkan yangınlar, Yalçın ailesi ve komşularının yardımı ile söndürülüyor. Yangınlar küçük çaplı olduğu için bu güne kadar itfaiyeden yardım istenmedi.
Mahalle halkını korkutan yangınlar, 4 gün önce Cumhuriyet Mahallesi'nde Yalçın ailesinin evinde başladı. Bir gün kendiliğinden çıkan yangında bazı eşyaları yanan Yalçın ailesi, kendi imkanları ile söndürdü. Ancak, anlam veremedikleri yangın bir süre sonra peş peşe çıkıp, evdeki eşyalara zarar verdi. Nedensiz çıkan yangınlar, evde yaşayan Yalçın ailesi ile mahalle halkını endişelendirdi.

Küçük çocukları kundaktayken esrarengiz yangının meydana geldiğini anlatan Murat Yalçın (46), eşimin gözleri önünde bir anda kundak alev aldı. Yangını kısa sürede eşim kontrol altına aldı. Yetkililerden yardım bekliyorum. Esrarengiz yangınlar bizi çok korkutuyor. Çoğu zaman, gece yangın çıkar başımıza bir şey gelir diye geceleri uyuyamıyor, nöbet tutuyorum" şeklinde konuştu.

Yalçın son olarak, polislerin kontrol esnasında mutfakta sebepsiz yangın çıktığını sözlerine ekleyerek, şöyle konuştu: "Evi kontrolle gelen polislerin gözleri önünde mutfakta sebepsiz yangın çıktı. Yangını polis memurları söndürdü."dedi.

Kaynak: Rahmet Yürük – İLKHAber
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla