03-02-2011, 15:49
|
|
|
Ne zaman bu adamı izlesem yüzündeki ifade,sankı kabız olmuşta sıçamıyormuş izlemini veriyor bana.Ciddi ciddi söylüyorum bunu.Öyle bir durumu var sanki :p
Ak parti köyü yönettiyse o zaman Rahmetlinin partisi altında toplansalardı,chplilerde gitti,onlarda ak partiden sıkıldığı bunaldığı için hocaya koştu demek ki.
Ölüyü kullanmak bu olsa gerek.Keşke o chplileri döve döve uzaklaştırsalardı.
Anlama kabıızı olmuş,şiir ile,tsk nın darbe yapmamasından dolayı abd uşağı olduğunu söylemek hainliktir.
Aha kılıçdaroğlu yurt dışında,daha önce de yaptığı gibi ülkemizi elin gavuruna şikayet ediyor.Bunların çapı kuşumun kıçı kadar.

Dün dp nin işçi partinin başka yerlerinde dolanan bugün chp de,bunu nasıl açıklıcak acaba :p
Sivasta kim kimi yakmış bunu bizden daha iyi şekilde bilirken,ergenekon ortadayken geçmişiyle bir şekilde yüzleşenleri ortaya sermek manyaklık 
Beyin yıkama dönemi tvler ordunun elindeyken,tep partili dönemdeyken yapılan bir şey.Beyin yıkama diye bir şey söz konusu olsa chp iktidardı bugün 
Başbakan ne diyor ''muhalif bir basın patronu bana teşekkür mektubu yazıyor işlerinin iyi geliştiği için'',başbakan ne diyor ''Turgur Özal'ın dediği gibi ne onlarla ama ne de onlarsız'' 
Basının özgür olmadığını söylemek,hele tvlere çıkıp açıklama yapabiliyorsa,bu özgürlüğünü kullandığı halde basın özgür değil diyorsa 'ben malım' demek gibi bir şey bu.
Basının özgür olmadığını söyleyen gerçektende ciddi ise,Yeni Akit'ineden diline dolamıyorlar ? Çapsızlar 
2002 deki ülkenin kazanç rakamı ile şimdikini neden bir araya getirmiyorlar sadece borcu söylüyorlar ? Hüseyin Çelik dili kuruyuncaya kadar o açıklama yaptı.
Hala bir borç yükseldi diyip duruyorlar,beyin yıkama budur Çapsız.
Çapsız yalana devam ediyor Kllanılmayan doğal gaz diye bir şey yok oysa.Parası ödenen doğal gaz miktarı elbet hesaplanıyor ve alınmak üzere deftere yazılıyor 
Çapsız kabız
|
|
|