Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı
Yine diyorum;
Bence ideolojik yanlarına fazla takılmamalıyız.
Hepsi bu silahlar sustuktan sonra
Bu ölümler durduktan sonra konuşulsun tartışılsın
Ve herkesten hesap sorulsun.
Şu anda kaybedecek tek saniye vaktimiz olmamalıdır.
Ölümler derhal durdurulmalı.
En çok bunun üzerinde durulmalı
Ve en başta bunu önüne geçilmeli.
Şiddetle değil, diyalogla, siyasetle...
|
Yanlışlıklarını söylyince polemik veya ideolojik yanlarına takılmamak gerekiyor diyorsunuzda dağa çıkanlar ideoloji için değilse neden dağa çıkıyorlar veya neden sadece belli bir kesim onlara dewstek veriyor sizin söylediğiniz silahların susup barışın gelmesini herkes istiyor ama kim adım atıyor kimin adım atmasını bekliyorsunuz.
Hep söylerim şartlar oluşmayana kadar devletten bişey beklemeyin devlet sustukça pkk üstüne üstüne gidiyor lafla peynir gemisi yürümüyor güzel kardeşim.
Şiwan perwer çıktı devletin kürtçe kanalında iki kelam etti adamı hain ilan ettiler neden bizim söylediğimizle hareket etmiyor diye realite budur bdp liler sadece kendilerini ilgilendiren kısmına bakıyorlar
bende kürtüm kck bugün doğuda faşist kürt gencleri yetiştirme derdinde doğuda çıkan her olayın altında abuk sabuk nedenler var cocukları polisin önüne cıkartacaklar dayak yiyince diyecekler ki bak devlet sizi sevmiyor inkar ediyor sizi imha etmek için sizi öldürüyor cocuk işte anlamıyor bunları kafasına yerleşiyor.