Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2011, 10:40   #70
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Yorumların hepsini titizlik ile okudum.

Asi kardeşim yorumlarınızdan yola çıkarak bir kaç soru sormak isterim. Kışanak bir milletvekili olarak değilde provakatör gibi açıklama yapması ülke insanını rahatsız edeceğini bilmesi gerek, Ak partinin oy oranını kendi bölgesinde düşürme adına ortamı kışkırtmaya çalışması sorun için samimi olmadığı anlamına gelir.

Aldıkları karar Ak partinin kürt sorunu için atılan adımlarda yavaş olduğuna dair beyanda bulundunuz ben ise bundan kaynaklandığını değil yaklaşan seçimlerde yöre halkında Ak partiye olan teslimiyetin artmaması adına olduğunu düşünüyorum. Kürt halkı için mücadele verdiğini düşünen Bdp ve pkk 'nın aslında yöreden tasviye edilme endişesi taşıyor.

Şöyle bir bakalım demoratik açılım süreçinde bdp nin mutlu olması gerekirken bundan rahatsız olması ne anlama geliyor Ak partiyi samimiyetsizlik ile suçlayanların aslında samimiyetsiz oldununu düşünüyorum. Kürtçe üzerindeki yasağın kalkması bir çok demokratik hakların genişlemesi ile sosyal halkın doğrudan bunlardan faydalanması eğitim ve sağlık alanında yardım alınması hep gelişme değilmidir. Köylere, mahrumiyet yerlerine yol su hizmetleri taşınmadımı samimiyetsizlik denildiğinda bunlar ne anlama gelir. Halk bunları görmüyormu tabiiki görüyor gördüğü için bölgedeki etkisini kaybedenler bundan rahatsız oluyor halkına hizmet değilde oy ve varlık göstermek isteyenler iki halkı kışkırtıyor.

Hizmetler samimiyet artıkca devlet ve halk bileşkesi güç kazanmaya başladı , geçmişte pkk ve onun sözcüleri probaganda yaparken hizmet yok dedi devlet sizi tanımıyor diyorlardı faili meçhul cinayetleri gösteriyorlardı ama hepsi için gelişme sağlayan hizmet alan halka faili meçhul cinayetlerin üstüne giden devlet portreside eklenince ellerindeki rantı kaybedenlerin bütün samimiyetsizlikleri ortaya döküldü.

Kürt halkı üzerinden oynanan bu kirli oyunu devletimiz milletimiz bozacaktır. Kimlerin samimi olup olmadığına basireti kuvvetli Türk ve Kürt halkı karar verecektir.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla