Ben ders çalışma programı dahilinde kaldım yurtta, bilmem kaç yıldızlı otele tercih etmem açıkcası, o atmosfer o samimiyet hiç bir yerde yoktur isterlerse betonda yatırsınlar ! Bu soysuzlar cemaat yurdu diyorlar ama ben bir kaç sohbette bulundum program dahilinde abimizin güzel bir sözü vardı "... Kimileri bu hareketin ABD 'den beslendiğini savunuyor kimileride Arap ülkelerinden, sizce böyle birşey olsa peşini bırakırlar mı ? Deşifre etmezler mi ? Edemezler çünkü yok böyle birşey arkdaşlar. Tüm bunların kaynağı halktır, Allah için verenlerdir bu hareketin finansörleri. Aydınlı bir abimiz bisikletiyle dolaşıp lahmacun satardı tam 3 yıl boyunca çalışıp yurt yaptırdı ve Hocaefendi'nin yanına geldi birgün yurt işlemleri için, ayakkabıları yırtık pırtık Hocam bu ayakkabılarla gitmem yakışıkalmaz bana bir ayakkabı bulabilir miyiz ? diye sordu... Yine bu abimizle sohbetimden aktarıyorum arkdaşlar, 3 yıl boyunca çalışmış ve yaklaşık 24.000 lira cıvarında para kazanmış ailesi için 3.500 lira ayırmış bu paradan sadece ama bu 3.500 liranın nereden geldiği belli değil bu paradan ayırdım diyor ama yurda harcadığı parada herhangi bir eksilme yok arkdaşlar, Allah yolunda harcananı bereketlendiyor işte..." böyle uzayıp giden güzel bir sohbetti yanlış aktardığım yerleri varsa Allah affetsin sizlerde haklarınızı helal edin muhteremler.
|