Alıntı:
Swornd Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yasinkirac Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Swornd Nickli Üyeden Alıntı
Peki arkadaşlar o zaman bekliyorum sizleri..  Görüsmek dilegiyle.
|
hocam haber verseydiniz bize.bende çankaya gençlik kollarındayım.gelir yardım ederim canı gönülden.sadece beni miting günü için çagırdılar.
|
kardes sizi çıkaramadım o halde..Toplantılara ne sıklıkla katılıyosun yada son zamanlardaki faliyetlere katılıyor musun?Orada bildirildi defalarca çalışmalar..Şimdiki çalışalar AK NOKTAlar kurulması ,Broşür dagıtımı, Bayraklama faliyetleri, Milletvekili adaylarımızla Esnaf ziyaretleri ve evlere dagıtım için hazırlanan broşürlerin kolilenmesi...
Hergün ,her saat birşeyler yapılmakta bu süreçte..Her zaman bekleriz ve görev üslenmen bizleri çok mutlu edecektir.. Gençlikten Ahmet diye benimle baglantı kurabilirsin..
Ayrıca Bugun Çalışmalarımıza katılan vede bizlere çok büyük yardımları olan Gönüldaşlarımızdan Betül ve dilevinAK Parti 'ye çok teşekkür ediyorum ilçe teşkilatım adına...Allah razı olsun inşallah hakkınızı helal edersiniz. :D Ama sizin daha çok emegi geçecegi için şimdiden bu helallik istemem de yanlış olabilir
Tüm arkadaşları Bekleriz, sadece çalışmalar için degil tanışma ve karşılıklı bilgilendirme için.sadece buz dagının görünen yüzüyüz biliyoruz..Asıl o gövdeyi oluşturan kitleyle tanışmayı iple çekiyoruz..selamlar..
|
sizdende Allah razı olsun ne hakkı seve seve yaptık hiç boyle tatlı yorgunluk olmamıştı;) yrnda mitingde elimizden geleni yapıcaz inşaallah tüm ankara duycak sesimiziii