Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-17-2011, 23:25   #44
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onun topuğuna sıktır mış buna bilmem ne yapmış bence bir çoğu magazinsel haberler den ileri gitmiyor yoksa topuğuna sıktırdığı(!) eski eşinin hastane'de kriz geçirmesi anormal olur..

Benim İbrahim Tatlısese olmadığı gibi hiç bir sanatçıya karşı bir sempatim yok sempati duyulcak insanlar olarak görmüyorum iki veya üç kişiyi bunun dışın da tutabilirim onları da müziklerin'den,oyunculukların dan değil göstermiş oldukları tavırlardan dolayı Sagopa gibi...

Ülkemiz de malesef medyan'ın linçleri yüzünden Kürt şarkıcıların çoğu sevilmez Kürt veya Arap olmaları sanki bir eksiklik miş gibi sürekli çamur atılır iftiralara maruz bırakılır..

İşte bundan nefret ediyorum sırf bu yüzden sevmediğim halde Ahmet Kayayı bile savunurum..
Magazinsel haber mi gözüm sana mı inanayım sözüm sana mı kac kere tv da şahit oldum rencide ettiği insanlari yaptığı tehditleri bu insan mı medya linci altında ? Yıllardır medya besledi bu insanı dayattı yüzümüze yıllardır ibo show altında daha konusmaktan yoksun insanla program yaptılar neyse ki sağlığına kavuştu yoksa hayranları daha da artardı
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla