Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-19-2011, 02:53   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Yarım saatimi ayırdım... Ve yazılanları tek tek okudum... ! Acizane daha önceden biliyordum ! Lakin saygı çerçevesinde okudum ve üzerinde düşündüm... Bir Acizane Müslüman olarak eğer saygıyla dinler iseniz ben size bir ders vereyim !

Tek Taraflı ve Dünya gerçeklerinden habersiz ! Strateji ! İlim ve Parapisikoloji ! Hatta Kemalist bir ideoloji üzerine Kurulan kavramlar artık dünya'nın gelişen teknolojisinde gizlilik(okult) kavramları işe yaramıyor !!!

Dünya'dan biraz acizane haber verelim ki belki bir öğüt alırsınız !!!

Başlığınızdaki formattan izafi ile !

Uzak-Yakın ! Tarih Boyunca Deccali Propaganda ve Stratejinin arkasındaki Deccal'i getirmedeki şeytanın ve Avanelerinin Rolleri !!!

Firavun soyunun tarihte tekrar eden kavramların bilim yahut teknolojinin değiştiği gerçeğinin Doğrusal ilerlemeci bir Anlayışa ittiği deccali yalanı algıda önemli bir rol oynatır ! Bu itibarla meseleye birinci bakışı bu algı belirlemektedir...!!!

Firavun soyunun Şeytana bağlı olarak yürüttüğü ! Dün Roma İmparatorluğunun kalıntılarını yani Bizanslıları La ilahe İlla Allah Muhammeden Resullulah doktrini altında Feth eden Müslümanların ve İkeö kökünden oluşan Türk yani 'İslam'ın Miğferi' olan Milletlerin Ümmet algısını ortadan kaldırmak üzere şeytanın 'beni ateşten insanı topraktan yarattın' kibiriyle 'Irk' üzerinden Müslümanlara ve İslam'a açtığı savaşın hikayesidir bu hikaye !!!

uzak dünde roma imparatorluğunu, yakın dünde ingiltere imparatorluğunu, bugünün dününde amerikan imparatorluğunu kullanan şeytan ve avanelerinin yarın İsrail imparatorluğunu hazırlamak için aslında eski ama kullanılan terim ile yeni ! dünya düzeni sistemi gereği Osmanlıdan kopartılan ve İsrail'in kurulması için seküler bir Türkiye gerekti !!! Bahsettiklerin için yeterli mi daha derinlere gireyim mi
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla