Derin ilişkiler ağındaki olayları yanlış okumuş olmalı...!
Şurada yapılan yorumum :
Alıntı:
Bu Meseleler tarafı kolay şekilde seçmek için karmaşıktır...! Müslüman İslam'ın yararına Müslümanların ve mazlumların tarafında yer alır acizane...
Şeytanilerin stratejisi Tek Dünya Devletini kurabilmek adına Afrika'nın bölünmesi stratejisine devam etmektedirler !
Ülkeler düzeyinde ise mesele biraz kamaşıktır ! Avrupa için Petrol ! Abd için Ortadoğuda'ki kaybolan gücüne karşı şekillenen stratejiyi kazanmaya çalışmak ve bunuda Ortadoğuyu Filistin İsrail meselesinin İsrail lehine tamamlamak ! Bunun içinde İsrail'in açıkladığı gibi Libya Lideri Kaddafinin Afrikadan getirtilen ordusu bilindiği üzere İsrail tarafından kontrol edilen ve gönderilen bir ordudur ! Yani karmaşık gibi gelebilir ama Abd-İsrail çekişmesinide denklem içinde görmek gerekir ! Daha net bir İfadeyle Abd der ki : İsrail benim dediğim olacak Filistin Devleti kurulacak Ortadoğuda Abd bunu başarırsa Ortadoğuyu kontrol bende olur ! demek!
İsrail derki Tamam ama bir şartla ! geçici verir gibi yapalım ama vermeyelim ! Benim Sınırlarım daha belli değil ! Daha büyütecem ! Abd der ki ben anlamam !!!
Biz Müslümanlar iyi okumalıyız ! İslam'ı savunduğumuz kadar ! Mazlumları savunduğumuz kadar ! Neticelerine göre de Yarar Fayda açısından değerlendirip ona göre tarafda almalıyız acizane !!!
|
Altı çizili alandaki bilgi önemlidir... Bu şu demektir ! Bu ordunun bazı gizli kuvvetleri İsrail'in emriyle Libyadaki Türk Şirketlerine saldırmak suretiyle zarar vermiş ve neticesindeki olaylardan dolayı Türkiye insanlarını öekmek zorunda kalmış ve zarar görmüştür !
Türkiye'nin yatırımları vesilesi ile oraya bir formul bulacaktır ! Onlar bunu böyle yormsk istemişler !