Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-30-2011, 18:21   #14
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yatıyorum kalkıyorum ülkede gündem değişiyor,tek değişmeyen şey kuşumun yumurtlamaması
Ben şuan chp nin yorumunu bekliyorum bakalım ne diyecekler ? Aşırı merak ediyorum.Hsyk nın ak parti hükmü altına girdi diye anırıyorlardı çünkü.
Cumhurbaşkanımız isim vermeden de olsa, kitap toplatma kararı nedeniyle dün Zekeriya Öz'ü eleştirmişti.

--------------------------------------------------
"Kitabı yasaklamak Türkiye'ye yakışmıyor"

Gül, bir gazetecinin "Türkiye'de yazılmamış kitaplar toplatılıyor. Demokraside gelinen nokta bakımından çelişki değil mi?'' sorusu üzerine bu olayların Türkiye'nin görüntüsüne gölge düşüreceği kaygısı taşıdığını söyledi. Gül, şöyle devam etti: "Türkiye'de insanlar istediğini yazabilirler, istediğini de söyleyebilirler. Benim aleyhimde yazılmış hatta organizeli olarak da yazılmış kitapların piyasalarda olduğunu biliyorsunuz. Sayın Başbakan'ın aleyhinde de yazılmış kitapların piyasalarda olduğunu biliyorsunuz.

'KİTAPLAR İÇİN PR ÇALIŞMASI'
Benim açımdan doğru olmadığı kanaatindeyim ama mahkemelerin, savcıların bizim bilmediğimiz başka bir bildikleri varsa bunun da bir an önce mahkeme süreci içinde ortaya çıkmasını isterim. Herhalde 10 bin satacak kitabı şimdi yüz binlerce sattıracaklar" dedi.

---------------------------------------------------------------------------

Belki de tesadüftür. Bilemiyorum.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla