Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-30-2011, 18:29   #16
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Tesadüf tesadüf,daha önce tutuklluk sürelerini de eleştirmişti çünkü.
Makamı gereği tarafsız gibi görünmek hissi içindedir yoksa kendisi de istemiyordur bu kitabın yayınlanmasını.
Oysa beklerdim kendisinden bunun kitapla alakalı olmadığını,şuan raflarda özellikle kendisiyle ve başbakanla ilgili bir çok muhalif kitabın bulunduğunu dile getirebilirdi.
Cumhurbaşkanı acayip büyük hatalar yapıyor,bana göre düşünmeden hareket ediyor çoğu zaman.
Davayla delillerle ilgili bir şeyler çakışıyor ki kitap toplanmış,taslak yazılmış,eklemeler olduğu öne sürülmüş,kayıp sayfaların olduğu ortaya çıkmış,gören duyanda 'ahmet şık kitap yazacakmış,düşünme aşamasındayken bu engellenmiş',sanki adamın beynini yıkayacaklar

Savcı değişince,yepyeni savcı gelince,olayları anlamaya çalışacak daha,bunu geçtim ergenekoncu çıksa,süreci tıkasa,kişiler bir de vekil seçilse,çoğu da serbest bırakılsa cumhurbaşkanı 'ohh' çeker yoksa 'ahh' mı Daha önce istanbul başsavcısı mı ne ir lavuk dosyayı isteyip süreci tıkamaya çalışmıştı bunu unutmayalım.Savcı öz mücadele etmeseydi çoktan tıkanmıştı bu dava,belki de kapanmıştı bile.