Neyini protesto ediyorlar anlamadım.
tv ye ne zaman baksam,kamera gördükleri an hemen ateş açıyorlar havaya,egolarını tatmin ediyorlar resmen.
Bizim kartel medyası da,sözde direnişçilerin ağr silahı olmadığını sürekli dile getiriyorlar,oysa görüntülere bakıldığında tank dahil,ellerinde ağır silahlar fazlasıyla var.Sonuçta bir çok askeri birliği ele geçirdiler,ayrıca kaddafi birliklerinden ayrı olan libya ordusundan da katılanlar oldu.
Düzenli birlikleri olmadığı da ortada zaten,buna rağmen ellerinde ağır silahları kafalarına göre ateşliyorlar kasabalara şehirlere karşı,kim bilir kaç sivil öldü ?
bm yi istiyorlardı,bm ne zaman füze yağdırsa tekbir getiriyorlar,şükür ediyorlar,bunun müslümanlıkla alakasını ben bir türlü çözemedim gitti.
Hugo Chavez ne güzel söylemiş; ''her dediğini ya da her yaptığını onaylamıyorum ancak bir ülkenin lideri en kötü despot olsa bile, bir grup ülkenin bu ülkeyi bombalaması ve barış adına sivilleri öldürmeye başlaması haklı görülemez''
Geçen arkadaşlar gelmişti,evde Call of Duty oynuyorduk ve dedim ki 'yeni ek paket çıkmış lan',arkadaşın biri dedi 'neler var',bende ''libya,yemen,bahreyn,tunus,mısır falan'' dedim.
Olmayacak şey değil ha görün olacak.
|