Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2011, 03:22   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yaşlılık iyice beynine vurmuş bunun,nasıl konuşacağını bilmiyor bu yüzden partimiz cevap dahi vermiyor.

Nereyi dolaşmışsa orada ayaklanma olmuşmuş.
Etnik milliyetçilik körünlenmişmiş.

Kendi silahıyla vurayım bu bunağı,referandum sırasında Diyarbakır'a gitmeme sebebini bakın nasıl açıklamış; " Bu referandumda programım yok. En son 2001'de gittim. Hassasiyetlere önem veriyoruz. Bizim en ufak bir hatamız tüm Türkiye'ye mal olabilir. O yüzden ne zaman nereye gideciğimizi hesaplamak lazım. "

''En ufak hatamız tüm Türkiye'ye mal olabilir'' demek ne demek ?
''Biz yıllarca etnik milliyetçilik yaptık,tüm Kürtleri terörist olarak gördük,hepsine kan kusrutup tekrar yutturduk,şimdi gidersek bir yerimizi fena halde delerler'' demek.
Demek neymiş ? Etnik milliyetçiliği bunlar körüklemiş,neymiş ? nereye ayağını basarlarsa abssınlar değil o ayak baktıkları yer,tüm vatana mal olacak olaylara gebe oluncakmış.

Tükürdüğünü yalar mı ?

Ha bir de şu var,sıkıyorsa vaadlerine şunuda eklesin,iktidar olularsa eğer kuzey ıraka gireceğiz desin.
Hatta şuan ki kürt yönetimini devireceğiz desin.
Yer mi ?
Yemezzzzzzz.
Bir yandan kendi pisliklerini itiraf ederken,diğer yandan kendi pisliklerini başkaları yapıyormuş gibi insanlara yutturmaya çalışmak, ... üç nokta koyuyorum siz doldurun