Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2011, 02:13   #2
Kullanıcı Adı
Eşref
Özellikle son dönemde Ardıç'ın yorumlarını hiç beğenmiyorum. Kusuruma bakmayın ama kendini Türk'ten ayrı gören bir kişi, kendini Türkiye'nin de bir vatandaşı olarak görmüyordur.

Çünkü onun zihnyetinde, ırkı farklıdır ve hiçbir şekilde farklı bir ırkı çağrıştıran isim altında barınmak istemez. Bugün Türk kelimesini ırkçı olarak görenler, yarın Türkiye sözünden de rahatsız olacaktır. Türklüğe ait ay yıldızlı bayrak gibi, İstiklal Marşı gibi unsurlardan da rahatsızlık duyacaktır. Bunun olmayacağının garantisini kimse veremez. Peki o zaman ne yapacağız? Bu konuda niyet önemli. Adam kendini bu milletten farklı görüyorsa, ne yapsanız boş. Partimiz o kadar şey yaptı. Bdp-pkk bir kez olsun teşekkür ederiz dedi mi? Demedi. Demez de.

Bir de Ardıç'ın şu satırları çok çarpıcı. Diyor ki; Hiçbir İngiliz çocuğu büyüklerini saymayı, küçüklerini sevmeyi kendine "şiar" edinmemiştir. Yahu Ardıç mısın, kereste misin, biz anadolu insanıyız. İngilizler gibi yaşımız 18'e gelinde anne-babaya isimleriyle hitap etmeyiz. Onlar gibi evladımızı 18'inde başı boş bırakmayız. Bizim bir kültürümüz var. Hem de gurur duyulması ve korunması gereken bir kültür. İngilizler büyüklerini saymayı, küçüklerini sevmeyi kendilerini şiar edinmiyorsa, bu onların sorunu. Bize bakıp ders alsınlar.

(Not: Bu sözlerimi "Andımız okunmaldır" anlamında yazmadım. Okunmamalıdır diyerek feryat figan edenlerin ve Ardıç gibi onlara hizmet edenlerin asıl amacını düşünerek yazdım.)

Konu Eşref tarafından (04-04-2011 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir..
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla