Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 16:03   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizi anlıyorumda sen hareket var derken Hizbullahta bunun bu hareketin parçasıyımış gibi konuşuyorsun.

ayrıca şunuda söylemek istiyorum. eğer sen birine saldırısan hakaret edersen çamur atarsan ve hakaret edersen o kişi isteyerek veya istemeyek sana karşıu bir durumda olumsuz davranması kaçınılmaz olur işte Gülen cematti de bunu yapmıştır. yüzlerce iftira hakaret çamur haberi yapacaksın sonra hareketin içine girme diyeceksin çelişkidir.. ben tabiki imanın orducularını ergenekoncuları kemalistleri laikleri tasfip edip yanlarında durmam mümkün değildir Allah bizleri onlar uzak mı uzak kılsın. ve Allah yine bizleri onlardan gösterenlere. Onlardan ergenekonculardan beter olmasını niyaz ediyorum.

ve ben şahsım adına Asla hakkım helal değildir.
Alıntı:
Tahammülsüzlük söz konusu değildir... Bu tarz psikolojik harekat gerçekleştirenler ve saf insanları buna alet edenleri anlamak kolay değildir...!

Öncelikle size İstihbarat psikolojik harblerinden bahsetmek isterdim lakin bu çok zaman alır...

Kısa bir şekilde özetlemek gerekirse bu vermiş olduğunuz videoyu'da içindeki 'Tahşiye' kısmınıda acizane iyi bilmekteyim !!!

'Tahşiye' ve 'Hizbullah' kelimelerinin karşılığı o insanların buna 'kast' etmesi değil ! 'Birilerinin' bunu 'kast' ederek suyun akışına göre 'O' ortam için zemin hazırlamasıdır ! Hepimiz biliriz ki İslam'da Dahilde kılıç çekilmez ! Bu itibarla Dahil'de kılıç çekilir hale getirip bu itibarla 'Olağan Üstü Hal' üzerinden ne fitne çevireceklerini bilmemeniz abesle iştigal olur !!! Kavramları iyi değerlendirmek gerekir !!!

Eğer kırmızı işaretli kısmı anlayabiliyorsanız mesele çözülmüştür ! Anlayamıyorsanız Cemaat'e haksızlık etmeyin diyorum acizane ! Ortada söylenen cümlelere yalan yahut zan katılmış olabilir ! Bu Stratejinin derinliğinden gelmekte olabilir ! Bir çok İnsan bilmeyede bilir ! Lakin bu hassas stratejilerde doğruları yazmak önemlidir ! Lakin Dikkat edersen Konu başlığı alakasız bir şeyden ! Cemaat'in Karalanması değil midir

Meseleleri izah etmek doğru bir zemin bulmaya eyvallah ! Lakin saldırırsanız izin vermem dedim ! Dediğimin arkasındayım acizane !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla