Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı
bizimle alakalı olsaydım yorum yapardım zaten. bir eleştiri var bunu siiznde görmeniz gerek. bunda ne yanlış var anlamış değilim. ben eleştiriye katılıyorum. ve bende görüyorum hizbullah cemaati için söylemiyorum diyelim ki Gülen medyası onları incittiği için duygusal davranabilirler. diğer kesimlerde çoğu müslüman cemaati bu tutumundan rahatsız diyalog meselesi ve kendi dışındaki cemaatleri karalama ve hiçe sayma konusuda. ayrıca mucadele yerleridne mucadeleceilere yapılan haksızlıklar konusunda.
başlığımı karşı çıkıyorsınız isterseniz sadece zaman gazetesinden sana istemediğin kadar başlık getiriyim hemde o başlıkları kendilerinin başlığı bu başlık ise köşe yazarının başlığıdır
zamandan başlık getirsem burda verdiğin tepkiyi onlarda verirsen başlığı değiştirir veya bi uyarı notu yazarım. ortak noktayı bulalım. buna benzer hizbullah cemaatını karalayan Gülen medyası başlıklarına tepki gösterirseniz bende tepki gösterecem karşılıklı yapalım madem !
|
Her mesele kendi dairesi içinde incelenmelidir... Nasrallah'ın ve Ahmedinejad'ın sahiplenmediği bir Hizbullah ! Bizim için Tehlike olabilir ! Eğer Dönemin Önemli Komutanları sahipleniyorsa bu herkesi düşünmeye sevk eder ! Hüseyin Velioğlu'nun nerede yetiştiği bilinmekte iken ! Onun suçunun olup olmaması ayrı bir mevzu ! Onun farkında bile olmadan nasıl kullanıldığına dair İstihbarat harbleri daha önem atfeder ! Cia-Mossad ve Gizli servisler Pkk-Hizbullah-El Kaide'yi çok net bir şekilde kullanıp yahut yönlendirmesini bilirken ! Buna önlem alırken söylenenleri 'İncindik' açıklamaları yerine 'Bize bu tarz haksızlıklar' yapıldı ! Delilleri şunlardır demek daha doğrudur ! Onlar bize yaptı ! Bizde saldıralım derseniz acizane beni inandıramassınız ! Çünkü bu tür haberleri sizler gibi yapan bir çoğuna karşı savunma hattında olmak benim için 'stratejik saldırıyı' haklı imajı oluşturmaktadır !!!
'Ve siz evet kızgınlığımız yüzünden bizde size saldırdık' diyebiliyorsunuz !!!
Şimdiye kadar bir çok veri paylaştınız size tek bir kelime ettim mi
Ne zaman iş Cemaat'e geldi ! Uyarı yaptım ve Uyarı'yıda açıkladım !!!
Cemaat'e saldırmayı Osikolojik Harb olarak görüyorum ! Yaptığınız anda bu alana giriyorsunuz ! 'Haksızlık olarak' görüyor iseniz Lütfen bir bölüm açın o bölümde paylaşın ! Farklı bir alandan girerseniz meseleye taassubumuz normal değil midir