Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 21:42   #59
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı İstihbaratçılar ve Komutanlar tarafından üret,len bir Hizbulkontra mevcuttur ! Bunu sizinle tartışmam bile !

Lakin biz onlar değiliz diyorsanız sizi ayırırım ! Lakin sizde bahsettiğim psikolojik harekatı yapıyorsanız ! Ki yaptığınız çok açık ! Gözümde sizi ayıracak bir taraf bulamıyorum !!!

Bulabilmem için Cemaati bir köşeye çekipte Biz Hizbullah olarak buyuz amacımız budur dersiniz bizde saygı gösterir araştırırız !

Öyle yok cemaat tüm 'islami kısımları hedef alıyormuş' açıklamaları yetmez ! Eğer acizane bu forumda iyice yazılarımı incelerseniz ! Bazı bölgelerde Taliban ! 'El Kaide' adı altında Mücahidleri hatta Lübnan Hizbullah'ına kariı tavrımı net görebilirsiniz !!!
yaw kardeşim dedim ki gel hep beraber karşı çıkalım hizbullah gülene atınca karşı çıkalım gülen hizbullaha atınca karşı çıkalım yok yanaşmıyorsun

dedim ki gel bu yalan ve iftiralarla ilgili olarak en değelimiz üzerine yemin edelim yok yanaşmıyorsun

dedim ki idalarını ispatlamayan mufteridir. Velioğlunun Öcalanın sıra arkjadaşı olduğunu söylüyorsun ( ki, yalan yok öyle bir şey sadece aynı dönemde öğrenci olmuşlar )

dedim ki. gel deki gülen medyası ile kartel medyası aynıdır hiç neden yapıyorlar demicem dedim yok yine yanaşmıyorsun

dedim ki al bu yazıları yazı dizilerini madem hizbullaha atıyorsun hayatında bir hata yapta Hizbullah'ı kendi dilinden onu dinle sonra kararını ver yok yine yanaşmıyorsun.

VARSA YOKSA ARİF BABA töbe töbe ya rabbi ya...
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla