Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 22:35   #8
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani ergenekondan dert yanım başkasına karşı det yandıklarını yüzde yüz delil kabul edilince işte o zaman insanın tepesi atıyor.

verdiğim linkleri okumadığınızı tahmin ediyordum okusaydınız eminim temkinli konuşurdunuz.

ktunnel kullanabilirsiniz. Hizbullahın yayın hakkı yok.erişime kapatılıyor.
Öncelikle bu islami bir görevdir ! Acizane bir yolunu bulup okuyacağıma emin olabilirsiniz... Lakin tutarlı bir bakış açısıyla söylediklerimi lütfen baştan sona dikkatlice tekrar okuyunuz ! Baştan itibaren anlatmaya çalıştığım şeyleri kendi dairesi içinde değerlendiriniz... !

Arif Doğan'a inanıp inanmamak çok ayrı bir mevzuudur !

Fethullah Gülen Hocaefendinin açıklaması çok farklı bir açıklamadır izah etmeye çalıştım !

'Gülen Medyası' kavramı çok ayrı bir mevzuudur !!!

Sizlerin haklı-haksız yanlarınızın açıklanması çok ayrı bir mevzuudur !

'Cemaate' psikolojik harb yapılması özelliklede seçimler öncesinde çok ayrı bir mevzuudur !

Ve yaptığınız alıntı ile başlayan konularda 'uyarım' çok açık olmasına rağmen bunu devam ettirmeniz çok ayrı bir mevzuudur !

Eğer Cemaat ile ilgili herhangi bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız ! Tek Tek ele alalım bir başka konu açın orada siz haksızlığı belirtin bende acizane islami edep ve ahlak ile cevap vermeye gayret edeyim !

Siz kendiniz ve samimi olduğunuza inandığınız sürece ! Ben size iftira atacak Haşa yalan söyleyecek değilim ! Allah c.c. üzerine yemin olsun ki sizlere en ufak şekilde haksızlık ediyor isem Rabbim beni mahv etsin !!! Sözlerimi dikkatli okuyunuz ve sizi 'Çeşitli mihraklara karşı' uyarmam ile çeşitli bilgileri aktarmamı sizlere iftira olarak değerlendirmeyiniz ! Meselenin özlerini teker teker ele almak daha doğru bir bakış açısı olacaktır !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla